1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İmamlar penaltıya kaldı
İmamlar penaltıya kaldı

İmamlar penaltıya kaldı

Kars İl Müftülüğü’nün Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle düzenlediği Müftülükler Arası halı Saha Futbol Turnuvası final maçı renkli görüntülere sahne oldu.

A+A-

Turnuvaya 7 ilçe, 3 ilden toplam 10 müftülük takımı katıldı. Çekişmeli geçen eleme grubu, çeyrek final ve yarı final karşılaşmamalı finalle noktalandı. Toplam 30 karşılaşmanın sonunda final maçı Kağızman İlçe Müftülüğü ve Kars yatılı Kur’an Kursu arasında oynandı.

Kıran kırana geçen Koç Halı Sahadaki final maçını İl Müftüsü İlyas Gümüş, Müftü yardımcısı Ahmet Tokgöz, Kağızman Müftüsü Cemal Işık, imamlar ve müftülük çalışanları izledi.

Heyecanlı geçen finali izlemeye gelen imamlar tezahuratlarıyla dikkat çekti. Fanatik taraftarları aratmayan imamların maça ilgili dikkat çekerken, imamların birbirinden güzel futbol oynamaları ise profesyonelleri aratmadı.

Maçta sert pozisyonlarda yaşandı. Zaman zaman imamlar arasında sert pozisyonlar nedeniyle tartışmalar yaşandı. Tartışmalar diğer oyuncuların araya girmesiyle tatlıya bağlandı. 

Karşılaşma 2-2 berabere bitince penaltılara geçildi. Kağızman Müftülüğü her vuruşu gole çevirirken, Kars Bölge Yatılı Kur’an Kursu ise tek bir gol bile atamadı. Galip gelen Kağızman Müftülüğü takımının kalecisini omuzlara atan imamlar halı saha da zafer turu attılar. İmamlar ayrıca, gol yemeyen kalecilerinin üzerine çullandılar. Kaleci ezilmekten son anda kurtarıldı. Neye uğradığı şaşıran kaleci nefes almakta bile zorlandı.

Böylelikle birinci Kağızman Müftülüğü, ikinci Kars Bölge Yatılı Kur’an Kursu, üçüncü Kars İmamlar takımı oldu.

Dereceye girenlere ödüllerini ise İl Müftüsü İlyas Gümüş, Müftü yardımcısı Ahmet Tokgöz, Kağızman Müftüsü Cemal Işık verdi. İmamlara ayrıca, dini kitap seti ve kırmızı gül de verildi.

İmamlar ve Müftülük yetkilileri daha sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

1.20100422122714.jpg

2.20100422122730.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler