1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İlk Yardım Sertifikaları
İlk Yardım Sertifikaları

İlk Yardım Sertifikaları

Sağlık Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu “ilk yardım” konulu kamu personelleri eğitimine katılan İl Özel İdaresi personelleri düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar.

A+A-

İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları Müdürü Vedat Ali Günerkan ve Yol İş Sendika Başkanı Ahmet Karabulutlu’nun katılımıyla, işçi ve memurlara ilk yardım eğitim sertifikaları verildi.

Sertifika töreninde konuşan sendikacı Karabulutlu, işçi sağlığı ve iş güvenliği için ilk yardım eğitiminin faydalı olduğuna değinerek şunları söyledi:

“Sağlık Müdürlüğü’nün hazırladığı ve kamu personellerinin katılımıyla işçi ve memur arkadaşlarımızın ilk yardım konusuna vakıf oldukları görüldü. İyi bir ilk yardım eğitimi aldılar. Kurs ve eğitim sonrasında yapılan sınavla sertifika almayı hak kazandılar. Avrupa standartlarını yakalayabilmemiz açısından önemli ve özellikle de insan sağlığını ilgilendiren konular hakkında bilgi almak, eğitim görmek kaçınılmaz gerçektir. İşçi sağlığı ve iş güvenliği gibi önemli konular hakkında eğitimler olunca arkadaşlarımızın istifade edebileceği eğitimlere katılacaklarını şimdiden söyleyebilirim.  Sağlık Müdürlüğü’nün böyle bir programı hazırlayıp verdiği eğitimlerden dolayı kutluyorum. Eğitimi veren kıymetli sağlık Müdürlüğü personellerinde çok teşekkür ediyorum”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.