1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İlçe halkı iftarda buluştu
İlçe halkı iftarda buluştu

İlçe halkı iftarda buluştu

Susuz'da düzenlenen iftar programına İlçe kaymakamı Musa Evin, Belediye başkanı Murat Uray, İl genel meclis üyeleri, Siyasi parti ilçe başkanları ve ilçedeki tüm muhtarlar ve azaları, esnaf ve vatandaşlar ile kurum müdürleri ve memurlar katıldı.

A+A-

Kars’ın Susuz ilçesi Kazım Karabekir caddesinde  düzenlenen iftar programına İlçe kaymakamı Musa Evin, Belediye başkanı Murat Uray, İl genel meclis üyeleri, Siyasi parti ilçe başkanları ve ilçedeki tüm muhtarlar ve azaları, esnaf ve vatandaşlar ile kurum müdürleri ve memurlar katıldı.

İlçe kaymakamlığı tarafından düzenlenen İftar programına yoğun bir katılım oldu. İftar öncesi ilçe Müftüsü Yusuf Bektaş kısa bir konuşma yaptı. Konuşmanın ardından imamlardan oluşan grup ilahiler söyledi.

İftar öncesi yemek dağıtımında güzel görüntüler ortaya çıktı. Yemek için vatandaşlar uzun kuyruklar oluştururken, Kaymakam Evin ile Başkan Uray birlikte vatandaşlara yemek dağıttılar. Devlet-millet kaynaşmasının en güzel örneğinin sergilendiği iftar programında kaymakam ve başkanın birlikte yemek dağıtmaları vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandı.

İlçe Kaymakamı Musa Evin, yemek sonrası yaptığı konuşmada “Ramazan ayının son günlerine girmiş bulunuyoruz. Ramazan ayının manevi iklimini daha iyi yaşamak ve yaşatmak için ilçemizdeki muhtarların, esnafların, kamu kurum ve kuruluşları amir ve personellerinin vatandaşlarımızla daha sıcak ilişkiler ve diyaloglar kurması adına kaymakamlık olarak bir iftar programı düzenlemiş olmaktan büyük memnuniyet duyduğumu belirtmek isterim; ramazan ayı içerisinde kardeşlik, birlik ve beraberlik ve manevi duyguların yoğun olarak yaşandığını belirterek bu duyguların bizim en önemli değerlerimiz olduğunu ramazan sonrasında da bu duygular içinde olmayı temenni ederek; Düzenlemiş olduğumuz bu iftar programına teşrif eden tüm davetlilere, muhtar ve azalarımıza tüm vatandaşlarımıza hayırlı ramazanlar dilerim. Belki bu topluluğu birlikte bir arada göremeyebilirim. Şimdiden hepinizin bayramını kutlarım. Köylerinizdeki vatandaşlarımıza selamlarımızı iletin onlarında bayramını şimdiden kutluyorum” dedi.

Yemeğin sonunda ilçe müftüsü Yusuf Bektaş’ın  yemek duası yapması ile program sona erdi. Yemekten sonra vatandaşlara lokma tatlısı, ramazan şerbeti ve haşlanmış mısır ikram edildi. Kaymakamlık tarafından verilen iftar yemeğine katılan tüm davetliler ve vatandaşlar kaymakamlık tarafından düzenlenen iftar programına katılmaktan dolayı çok memnun olduklarını belirterek başta ilçe Kaymakamı Musa Evin olmak üzere emeği geçen tüm ilgililere teşekkür ettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.