1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İbrahim Çantay GKK'ya Tek Aday
İbrahim Çantay GKKya Tek Aday

İbrahim Çantay GKK'ya Tek Aday

İbrahim Çantay, Genç Girişimciler Kurulu başkanlığına adaylığını açıkladı…

A+A-

26 Eylül 2014 Cuma Günü Kars Ticaret ve Sanayi Odasında yapılan Kars Genç Girişimciler Kurulu (GKK) İcra Komitesi Üyeliği seçimlerinin ardından belirlenen İcra Komitesi Asıl Üyeliğine seçilen Genç İşadamı İbrahim Çantay, kurul başkanlığına adaylığını açıkladı.

Kars Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlık ve Başkan yardımcılığı seçimleri bugün  (01 Ekim 2014 Çarşamba) Kars Ticaret ve Sanayi Odası’nda saat 14.00’de yapılacak.

KARS GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ ÜYELİĞİ SEÇİMLERİ

Kars Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeliği seçimleri 26 Eylül 2014 Cuma Günü Kars Ticaret ve Sanayi Odasında yapıldı.

Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Asıl Üyeliğine Kars’ın Genç Girişimcilerinden İbrahim Çantay, Onur Alp Yardımcı, Erdinç Erdağı, Ufuk Aküzüm, Göksel Ubiç, Ruhullah Erdem, Fahrettin Sezgin İli, Benan Zehra Erdağı, Recep Çantay ve Berna Yolcu seçildi. Yine Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Yedek Üyeliğine ise Abdul Hüseyin Erdem, Emrah Öztürk, Serkan Demiral, Ayatullah Karakaş ve Bora Biber seçildi.

Kars Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlık ve Başkan yardımcılığı seçimlerinin ise 01 Ekim 2014 Çarşamba Günü Kars Ticaret ve Sanayi odasında yapılacağı bildirildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.