1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Hülya Avşar Ani'de
Hülya Avşar Anide

Hülya Avşar Ani'de

İşadamı sevgilisi Sadettin Saran ile birlikte Kars’ta 5 bin yıllık tarihi geçmişi bulunan Ermenistan sınırındaki Ani Harabeleri’nde eline kına yaktı.

A+A-

İşadamı sevgilisi Sadettin Saran ile birlikte Kars’ta 5 bin yıllık tarihi geçmişi bulunan Ermenistan sınırındaki Ani Harabeleri’nde eline kına yaktı.

Ünlü sinema ve ses sanatçısı Hülya Avşar, Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Sadettin Saran ve Ünlü İşadamı Taner Yıldırım’ın da aralarında bulunduğu heyetle Ani Harabeleri’ni gezdi.

 

Türkiye-Ermenistan sınırındaki Ani Harabeleri’ne ilk defa gelen ve büyük bir hayranlık duyan Hülya Avşar, Kars’ta ikamet eden akrabalarıyla birlikte keyifli dakikalar geçirdi.

 

Avşar kızı bu arada, “Dün içimden geçti. Bu aralar elimde kına yok çok rahatsız oluyorum” deyince Ani Antik Kenti’ndeki bir çok taşta doğal kına olduğunu öğrendi. Bunun üzerine akrabaları harekete geçerek taşın üzerine su döküp Hülya Avşar’ın eline kına yaktılar.

 

Hayla Avşar kına yakarken İşadamı Sadettin Saran da harabeleri gezintide olduğu için bu kına merasimine yetişemedi.

 

Sol elinin avucuna yatığı kınayla objektiflere poz veren Avşar kızı, kınanın özelliklerinden de söz etti ve kına, dövme, hızmaların da ne anlama geldiği konusunda görüşlerini getirdi.

 

Hülya Avşar, “Ben kınayı çok severim. Güzel bir enerji verdiğini düşünüyorum. Devmeler, halhallar, hızmalar, ben bu tür şeyleri gerçekten çok seviyorum. Fakat, bunların takıldığı yerlerin hepsinin bir sebebi varmış. Dolayısıyla kınanın da böyle bir enerjisi olduğuna inanıyorum.” dedi.

 

HÜLYA AVŞAR KATEDRAL KİLİSESİ’NDE ŞARKI SÖYLEDİ

 

Hülya Avşar, Katedral Kilisesi’nde şarkı söyledi.

 

Avşar, Ani Harabeleri’ndeki gezisinde Katedral Kilisesi’ni ziyaret etti. Kilisenin akustik bir ses özelliğine sahip olduğunu öğrenen Hülya Avşar, sesini bir de burada denedi. Güzel ses ve yorumuyla kısa da olsa şarkılarından söyleyen Hülya Avşar, kilisenin özelliğine hayran kaldı.

 

Hülya Avşar’a beraberindekilerde eşlik edince ortaya güzel görüntüler çıktı.

 

Katedral Kilisesi’nde sanatçı Sezen Aksu da klip çekmişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.