1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. “Hizmette Adalet, Hizmette Eşitlilik”
“Hizmette Adalet, Hizmette Eşitlilik”

“Hizmette Adalet, Hizmette Eşitlilik”

Göreve geldiği günden bu ana kadar hizmetlerinde hiçbir ayrım yapmadan, ihtiyaç olan her yere koşan Kars belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’ya muhtarların ve vatandaşları teşekkürü gün geçtikçe artıyor.

A+A-

Acil hizmet gerektiren mahallelere ayrım yapmaksızın yetişen Kars Belediyesi ekipleri gece-gündüz, soğuk-sıcak demeden ulaşıyor. Vatandaşların büyük memnuniyetiyle karşılaşan ekiplere mahallelerde çay ikramlarında bulunuluyor hatta vatandaşlar belediye çalışanlarına iş gücüyle destek vermeleri de dikkatlerden kaçmıyor.

Kentte sağlanan “Hizmette Adalet, Hizmette Eşitlilik” ilkelerini şiar edinen Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’ya mahalle muhtarları tarafından büyük memnuniyetle karşılanıyor.

Bülbül Mahallesi Muhtarı Mehmet Zeki Gül de “Allah bizi zamanı gelince Başkan Karaçanta’nın yanında utandırmasın” diyerek kentte yürütülen hizmetlerin her mahalleye eşit götürüldüğüne dikkat çekti.

Muhtar Gül, “Üç tane yolumuz vardı zaten.1 tanesini başkanım yaptı bitirdi, yukarı son evlere kadar gitti. Son iki yolumuz kalmış O da söz verdi ‘Allah’ın izniyle baharda 4. ya da 5. ayda başlayacağım.’ dedi. Zaten sularımızda sorun yok. Tek sorunumuz yollardı onunda yarısını yaptı, Yarısı kalmış onu da ‘Allah nasip ederse ilkbaharda başlayacağım’ dedi. Başkan beyden Allah razı olsun. Ben öyle başkan görmedim. 32 senedir Kars’tayım 5 başkan geldi geçti ama Allah bin kere razı olsun ayrım yapmadan, ayrım gözetmeden milletin hepsini bir tutuyor. En iyisini yapıyor yapmaya da inşallah devam edecek. Allah onun yolunu açık etsin bizi de onun yanında utandırmasın, zamanı gelince.” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.