1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. “Hızır” Gibi Yetişti
“Hızır” Gibi Yetişti

“Hızır” Gibi Yetişti

Duyarlı işadamı evi yanan çaresiz aileye “Hızır” gibi yetişti, Belediye Başkan Yardımcısı Yargıç Harmankaya, işadamına teşekkür etti...

A+A-

Kars’ta 1 ay önce Atatürk Mahallesi’nde bir evde soba borusunun düşmesi sonucu meydana gelen yangında bütün eşyalar kül olmasıyla çaresiz kalan aileye Karslı İşadamı Sezgin Baran Korkmaz sahip çıktı.

Yaşlı Özkaya çiftinin yanan evde yaşamlarını sürdürdüğünü öğrenen İşadamı Sezgin Baran Korkmaz, ailenin barınabileceği bir evi yıllığına kiraladı. 2 yıllık kira bedelini karşılayacak olan İşadamı Sezgin Baran Korkmaz, acil ihtiyaçlar olan buzdolabı, çamaşır makinesi, elektrikli ocak, televizyon, çekyat, yatak, halı ve benzeri eşyalarını da satın alarak aileye gönderdi.

Eşi Gürcistan’da tutuklu bulunan Nurten Özkaya isimli kadın da 3 çocuğuyla yanan evin bitişiğindeki bir evde barınmaya başladı.

Merkezi İstanbul’da bulunan KOMAK Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz, “İşadamları olarak bu ailelere sahip çıkmalıyız.” dedi.

Belediye Başkan yardımcısı Yargıç Harmankaya da İşadamı Sezgin Baran Korkmaz’a teşekkür ederek çok mutlu olduklarını ve böylesine anlamlı davranışlarından dolayı minnettar kaldıklarını söyledi.

baran-korkmaz-alt-kullan.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler