1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Hırsızlık Yapan Şahıs Tutuklandı
Hırsızlık Yapan Şahıs Tutuklandı

Hırsızlık Yapan Şahıs Tutuklandı

Kars'ta 5 ayrı işyerinden ve kurumdan hırsızlık yapan bir şüpheli şahıs ve bu şahsın çaldığı malzemeleri satın alan 5 şahıs yakalanarak hakim karşısına çıktı.

A+A-

Konu ile ilgili Kars İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklama şöyle :

“İl Emniyet Müdürlüğümüz, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği görevlilerimizce 01.01.2018 ile 20.01.2018 tarihleri arasında il merkezinde muhtelif adreslerde meydana gelen 5 (beş) ayrı İşyerinden ve Kurumdan Nitelikli Hırsızlık olayları ile ilgili yapılan çalışmalarda; olayları kimlik bilgileri tespit edilen 1 ( bir) şahsın gerçekleştirdiği anlaşılmış, şahsın yakalanmasına yönelik 23.01.2018 günü düzenlenen eş zamanlı operasyonlar neticesinde şahıs görevlilerimizce yakalanmıştır.

Olaylarla ilgili yapılan detaylı araştırmalar neticesinde bu şahsın çalmış olduğu malzemeleri satın alan 5 (beş) şahsın da kimlikleri tespit edilmiş ve yapılan operasyonlarla şahıslar çalıntı malzemeler ile birlikte aynı gün yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Şüphelilerden ele geçirilen çalıntı malzemeler sahipleri bulunarak  teslim edilmiş, haklarında Suç Eşyasının Satın Alınması veya Kabul Edilmesi suçundan işlem yapılan 5 (Beş) şahıs tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmış, 5 ayrı hırsızlık olayının faili olan 1 (bir) şüpheli şahıs ise sevk edildiği Adli Makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

Halkımızın güven ve huzur ortamına kast eden, suç ve suçlularla mücadelemiz demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonrada büyük bir azim ve kararlılıkla devam edecektir.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.