1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Hiç Görmediği Kardeşini Arıyor
Hiç Görmediği Kardeşini Arıyor

Hiç Görmediği Kardeşini Arıyor

Doğduğundan beri Kars'ta yaşayan 1973 doğumlu Hakan Minkara Fevzi Çakmak Mahallesi, Kireç Sokak, No: 23'de bulunan evinde yalnız başına yaşam mücadelesi veriyor.

A+A-

Murat Taşdemirci

Babasını hiç görmemiş olan Hakan yaşayıp yaşamadığından bile habersiz. Beş yıl öncesine kadar annesiyle birlikte yaşayan Hakan, varlığından hep haberdar olduğu fakat akli dengesi yerinde olmadığı için annesinin elinden alınarak yurda verilmiş olan kardeşi Serkan Minkara’yı arıyor.

Annesini beş yıl önce kaybettikten sonra yapayalnız kalan ve hiç evlenmeyen Hakan sıcak bir yuva ve aile özlemini hep içinde yaşattı. Bir tüpçüde çalışarak geçimini sağlayan ve kardeşi olanlara hep gıptayla bakan Hakan, daha fazla dayanamayarak kardeşini aramaya başladı.

YAŞADIĞI YER BELLİ AMA ONU BULACAK PARA YOK

“Tek isteğim yüzünü bir kez görmek” dediği kardeşi 1985 doğumlu Serkan Minkara’nın nüfus kayıt örneğine göre, önce Tokat’ta daha sonra ise Aksaray’da yaşadığını öğrenen Hakan, oralara kadar gidip onu bulmanın çok zor olduğuna değindi.

Sadece kıt kanaat geçimini sağlayacak kadar kazandığını ve ekstra kaldıramayacak bir maddi imkânsızlık içerisinde, Kars’tan uzaklaşmanın ve kardeşini aramaya gitmenin imkânsızlığına değinen Hakan Minkara; “Bir defa görebilsem, onu tanısam bu bana yeter. Bu hayatta yalnız başıma olmadığımı bilmem için kardeşimi bulmalıyım” diye konuşarak içinde ki dinmeyen kardeş özlemini dile getirerek bu konuda yardım istedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.