1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Herkes O’nu Okuyor
Herkes O’nu Okuyor

Herkes O’nu Okuyor

Kars ‘Herkes O’nu Okuyor’ ilkokul kategorisinde 3 Türkiye birincisi çıkardı...

A+A-

Türkiye genelinde Peygamber Yolu Derneği’nin hayata geçirdiği ve ikincisi düzenlenen ‘Herkes O’nu okuyor’ adlı kitap okuma yarışmasının 1. etap sınavları sona erdi. Kars’ta ilk okul kategorisinde 3 kişi Türkiye birincisi oldu.

Türkiye genelinde ‘Kaybedeni Olmayan Yarışma’ sloganı ile hayata geçen, Hz. Muhammed’in (s.a.v.) hayatını geniş kitlelere tanıtmayı amaçlayan ‘Herkes O’nu Okuyor’ yarışması Kars ayağında 7 bine yakın kişi kayıt yaptırdı. Geçtiğimiz hafta düzenlenen sınavların sonuçları ise bugün ilan edildi. İlk okul kategorisi, salon sınavında 3 öğrenci Türkiye genelinde sıralamaya girerek 1. oldular. Derece elde eden ilk okul öğrencileri ve Ortaokul, Lise ile yetişkinler dalında birincilik elde edenler 2. etap sınavlar için 28 Mart’ta Erzurum’da olacaklar.

Sınavların Lise kategorisinde ve yetişkinler kategorisnde 1. olanlar Umre kazanırken, diğer derece elde edenler ise tablet bilgisayardan, fotoğraf makinesine, ıpad miniden çeyrek altına kadar çeşitli hediyelerle ödüllendirilecek.

‘Herkes O’nu Okuyor’ yarışması Kars ayağı düzenleyicisi Ay Işığı Eğitimciler Derneği Erzurum’da bugün düzenlenecek 2. etap sınavları sonrası belirlenecek tarihde Kars’ta dereceye giren yarışmacılara ödüllerinin törenle verileceğini açıkladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.