1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Hem Meslek Hem İş Sahibi Olun
Hem Meslek Hem İş Sahibi Olun

Hem Meslek Hem İş Sahibi Olun

EĞİTİM GÖRDÜĞÜNÜZ İŞYERLERİNDE İSTİHDAM EDİLMEK İSTEMEZ MİSİNİZ?

A+A-

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi işbirliğiyle uygulanan UMEM Beceri’10 Projesini işverenden alınan en az %50 istihdam taahhüdü çerçevesinde düzenliyor. İşyerinden talep alınan meslekte Kuruma kayıtlı işsizleri talep veren işyerine yönlendiriyor, talep karşılanamaz ise işyerinde ya da okullarda kurs açıyor. Kurs başlamadan talep veren işyerleri ile kursiyerleri eşleştiriyor.

Kars Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Öğel Kardeşler Otomotiv İnşaat Turizm Gıda San. Tic. Ltd. Şti. işbirliği kapsamında “satış görevlisi” kursu açılacak. Kursa son başvuru 19.12.2014 tarihine kadar uzatılmış olup mülakat ise son başvuru tarihinde saat 14:00’te yapılacak.

Umem Beceri kapsamında açılacak kurs teorik 31 gün olup pratik eğitim ise 129 gün olacak. Kursa başvurmak isteyenlerin Kars Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’ne şahsen veya  www.iskur.gov.tr adresinden başvurabilecekler.

UMEM Beceri kapsamında;

-Kursun açıldığı işyeri veya okulda güncel bilgiler doğrultusunda teorik ve pratik eğitim alır,

- Kurs sonrası işyeri bünyesindeki işbaşı eğitim sürecine katılarak, deneyimlerinizi pekiştirir,

-Kurs ve işbaşı eğitimini başarı ile bitirmeniz halinde eşleştirildiğiniz işyerinde istihdam edilme imkanı kazanırsınız.

Proje süresince günlük cep harçlığı, (25 ?)  iş kazası ve meslek hastalığı sigorta primi ile genel sağlık sigortası primi de İŞKUR tarafında sağlanacaktır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.