1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Hayırseverler Sevindirdi
Hayırseverler Sevindirdi

Hayırseverler Sevindirdi

Kars’ta merkeze bağlı Akbaba İlköğretim Okulu’na hayırseverler tarafından yapılan, kırtasiye ve giyim yardımı, bayram öncesi öğrencileri sevindirdi.

A+A-

Yozgat, Samsun, Rize Grup kırtasiyeleri sahibi Yaşar Uzun, Sıla Kırtasiye sahibi Muhammed Keleş, Mani kırtasiye sahibi Ayşenur Genç ve Galeri 53 Konfeksiyon sahibi Kibar Ahu kulaç tarafından yapılan kırtasiye ve giyim yardımları düzenlenen bir törenle, 126 öğrenciye dağıtıldı.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Cemalettin Güven, Organize Sanayi Bölge Müdiresi Filiz Çalış’ı katılımıyla gerçekleşen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Törende bir konuşma yapan Okul Müdiresi Burcu Bal Bilican, “2014-2015 yılının ülkemize ve köyümüze hayırlı olmasını diliyorum. Özellikle köy okullarında görev yapmak daha fazla özveri gerektirir. Biz de tüm öğretmen arkadaşlarımla birlikte bu bilinçte elimizden gelen özveriyle görevimizi sürdürüyoruz. Eğitime katkı sağlayan ve devlet büyüklerimiz aracılığıyla bize yardımda bulunan Hamza Albayrak ve Eyüphan Kılıç’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca bu imkanı sağlayan İl Milli eğitim Müdür ve Müdür yardımcılarımıza teşekkürlerimi sunuyorum “ dedi.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Cemalettin Güven de, “Hem köy okuluna yapılan yardımları dağıtmak ve hem de sizleri ziyaret amacıyla burada bulunuyoruz. Eğitim adına bütün imkanları seferber etmek halkımız içindir, bunun temelini de siz öğrencilerimiz oluşturuyorsunuz, sizlere bu katkıları sağlayanlara şükran borcumuz var. Duyarlı insanlarımızın artması beklentisindeyiz. Öğretmenlerimiz de en ücra yerlerde eğitimin aksaksız sağlanması için ellerinden gelen gayreti sarf ediyorlar. Bugün yanımızda bulunan Organize sanayi Bölge Müdiremiz gibi eğitimin yanında olmak isteyenler azımsanmayacak sayıdadır. Bizim yanımızda olmak eğitimin, eğitimli bir geleceğin tarafında olmaktır.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından okulun mevcut 126 öğrencisine hediyeleri İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Cemalettin Güven, Organize Sanayi Bölge Müdiresi Filiz Çalışı ve Okul Müdiresi Burcu Bal Belican, İl Milli Eğitim Şube Şefi Emrah Orhangazi ve muhtar Necmi Karahancı tarafından verildi.

Belirlenen ihtiyaca göre paketlenerek öğrencilere dağıtılan hediyeler için Köy Muhtarı Necmi Karahancı milli eğitim camiasına ve hayırseverlere teşekkür etti.

Hediyelerini alan öğrenciler neşeyle sınıflarının yolunu tuttu. Teneffüs saatinde de voleybol ve çeşitli oyunlar oynayan öğrencilerin bazıları da türkü söyleyerek bayram öncesi yapılan yardımlardan duydukları memnuniyetlerini sergilediler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.