1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Havalar Isındı, Sıcak Asfalta Başlandı
Havalar Isındı, Sıcak Asfalta Başlandı

Havalar Isındı, Sıcak Asfalta Başlandı

Kars’ta Havalar Isındı, Sıcak Asfalta Başlandı...

A+A-

Havaların ısınmasıyla birlikte Kars Belediyesi’nde sıcak asfalt çalışmaları başladı.

Belediye tarafından üniversite yolu üzerinde devam eden alt yapı, kaldırım, refüj, ve ağaçlandırma çalışmaları devam ederken, bir taraftan da üniversite yolu üzerinde bulunan ara cadde ve sokaklara sıcak asfalt atılıyor.

Kars’ta uzun yıllardan ihmal edilen cadde ve sokaklar Başkan Karaçanta’nın talimatlarıyla birlikte her mahalle ve her cadde eşit hizmet almaya başladı. Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, kentte özellikle yol sorunun 2016 yılı sonuna kadar çözeceklerini belirtti.

Karaçanta, çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada; “Kars’ta her dönem kent merkezine bir şeyler yapılmış ve ara mahalleler unutulmuş. Bizler göreve geldiğimizde öncelikle yıllardan beri hizmet almamış cadde sokaklardan başladık. Şuanda üniversite yolu ve çevresindeki bütün bağlantı yollarının asfaltını atıyor. Amacımız kısa sürede çalışmalarımızı tamamlamak, bunun için arkadaşlarımız yoğun bir şekilde çalışıyor” dedi.

“ÜNİVERSİTE YOLU ORTA REFÜJÜ AĞAÇLANDIRILIYOR”

Kafkas Üniversitesi Yolu’nun üniversitenin adına yakışır bir yol olacağına dikkat çeken Karaçanta, “Üniversite Yolumuz gerçekten çok güzel olacak. Yolu iki böldük gidiş-geliş olarak orta refüj ağaçlandırıyoruz. Yolumuz tamamlandığında gerçekten çok güzel olacak. Emeğimize değecek. Biz Kars’a ve Karslılara hizmetlerin en iyisini vereceğiz. Vatandaşlarımız biraz sabırlı olsunlar” diye konuştu.

Öte yandan Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de kent merkezinde bulunan refüjlere ağaç ve çiçek ekiyor. Havaların ısınmasıyla birlikte başlatılan çalışmalar vatandaşlardan da tam not alıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.