1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Hasan Öztürk, Ticaret Odası'na Aday
Hasan Öztürk, Ticaret  Odası'na Aday

Hasan Öztürk, Ticaret Odası'na Aday

Hasan Öztürk, Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.

A+A-

Tacaettin DURMUŞ

Öztürk: “İlk günkü heyecanımızla, birlikteliğimizi, gücümüzü ve enerjimizi Karsımız için kullanalım!”

Şehrimizin sevilen esnaflarından Hasan Özrtük, 7 Ekim’de yapılacak olan Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçimlerinde aday olacağını açıkladı.

Son bir yıldır birçok hemşerisi ve dostlarıyla bir araya geldiğinde yaptığı sohbet ve birikimlerinin, Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına aday olma kararını almasında en büyük etken olduğunu belirten Öztürk, aday olmasında hiçbir kişisel hesap, hırs ve ihtiras gözetmediğini söyledi.

Başkan seçilmesi durumunda yönetim kurulu ve üyeleri ile birlikte Kars’a ve Karslıya en iyi hizmeti vereceklerini de belirten Öztürk, etnik zenginliğinin en büyük değer olduğu ilimizde ayrı gayrı gözetmeksizin tüm kesimleri kucaklayacaklarını ifade etti.

Tarihi, kültürel ve sayısız zenginlikleri ile Marka kent olan kadim kent Kars’ın, maalesef bu avantaj bu avantajlardan faydalanamadığını da söyleyen Öztürk: “Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına geldiğimizde, yönetim kurulu, tüm üyelerimiz ve Karslıların destekleriyle bize oy versin vermesin herkese eşit hizmet vereceğiz. Ayrılık gayrilik yapmayacağız. İşte bizim özelliğimiz budur. Vatandaşlarımızın istek ve beklentilerine uygun olarak hazırladığımız projelerimizle, sizlerden de alacağımız destekle, işimiz sadece ‘hizmet’ olacaktır. Ülkemizin 2023 vizyonunda Serhat Şehrimiz Karsımızı en iyi yerlerde görmek hepimizin ortak isteğidir. Üyelerimize ve şehrimize hizmet etme noktasında üzerimize düşen görevi yerine getirme kararlılığındayız.”dedi.

“ALACAĞIMIZ EMANETİ TAŞIMANIN NE DEMEK OLDUĞUNUN BİLİNCİNDEYİZ”

Seçilmeleri durumunda Kars ve Karslı için sorumluluk taşımanın anlamını çok iyi bildiklerini açıklayan Başkan adayı Hasan Öztürk: “Yarından itibaren, son bir yıldır fazla göz önünde olmadan yaptığımız gibi esnaflarımızı, sivil toplum örgütlerimizi, iş adamlarımızı ziyaret edeceğiz. Sorularını, sorunlarını ve çözüm önerilerini dinleyeceğiz. Tüm bu hedefler için, kimlik gözetmeden her kurum ve kişiyle Kars için ne yapabiliriz diye bir araya gelip her kesi dinleyeceğiz. Birliğin, beraberliğin ve bunun getireceği huzurun inşası ve devamlılığı için, canımızı dişimize takarak ve sadece Karsımızı ve insanımızı düşünerek hareket edeceğimizi beyan ediyor ve söz veriyoruz. Ticaret ve Sanayi Odamızın daha iyi yerlere gelmesi ve siz değerli üyelerimize daha kaliteli hizmetler sunmak adına fedakârca çalışan grup aday arkadaşlarım ve emektar üyelerimizle hedeflerimizi yükseltmek için elimizden geleni yapacağız. Alacağımız emaneti taşımanın ne demek olduğunun bilincindeyiz. Tüm üyelerimizin bugüne kadar vermiş olduğunuz desteğin ve bize olan inancınızın devamını temenni ediyor, bu samimi emeklerin karşılığını kesinlikle alacağımıza inanıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerime şükran ve minnetlerimi sunuyor, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyor ve daha yüksek bir sesle diyoruz ki; ‘Birlikteliğimizi, gücümüzü, enerjimizi Karsımız için kullanalım.” Dedi.

Hasan ÖZTÜRK kimdir?

Hasan Öztürk, 1954 yılında Kars-Akyaka'da doğdu. İdealist ve üretken kimliğini ticaret hayatına yansıtmak isteyen Hasan Öztürk iş hayatına doğup büyüdüğü ve hala yaşamını sürdürdüğü Kars'ta 1970 yılında başladı. 47 yıllık ticaret hayatında kurmuş olduğu imalat sanayi, inşaat ve gıda işletmeciliği sektörlerinde faaliyet gösteren firmaların Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmektedir. Teşkilatçılığı ve halkla ilişkilerde gösterdiği üstün performans ile 2004 yılında yapılan Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde aday gösterildi ve Kars Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi oldu. Halen Kars Ticaret ve Sanayi Odası Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelikleri görevlerini yürütmektedir. Toplum tarafından sevilen ve babacan kimliliği ile tanınan Hasan Öztürk Kars'ta ikamet edip 4 çocuk babasıdır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.