1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Güven, Kars halkına seslendi
Güven, Kars halkına seslendi

Güven, Kars halkına seslendi

Cemalettin Güven, Kars halkına seslendi...

A+A-

AK Parti Kars Milletvekili Aday Adayı Eğitimci Cemalettin Güven, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

Saygıdeğer Hemşehrilerim

Kars’ın manevi mimarı Ebul Hasan’ı Harakani Hazretlerini, Sarıkamış Şehitlerini, bu mübarek toprakları bizlere emanet bırakan ecdadımızı rahmetle ve minnetle anarak sözlerime başlamak istiyorum.

Doğup büyüdüğüm Serhat şehrim Kars’ta eğitimci ve idareci olarak uzun yıllardır yeni nesillerin yetişmesine hizmet ettim. Edinmiş olduğum bilgi ve birikimlerimi memleketimin kalkınması ve hak ettiği yerde olması için harcadım.

Büyük bir mücadele bilinci ile bir nefer değil bir ekip ve teşkilat ruhuyla çalıştım ve çalışacağım.

Toplum mimarı bir eğitimci ve idareci kardeşiniz olarak milletimin eğitimi ve gerektiği yerde temsil edilmesi konusunda kayıtsız kalamazdım.

Ak Partinin kuruluşundan bu güne kadar partimizin hizmetinin her aşamasında görevini en iyi şekilde ifa eden bir ailenin mensubuyum.

Memleketimin her yerinde ve her kademesinde görev yapmak benim için  en büyük onur ve şereftir.

Kıymetli Kardeşlerim

Kars’ımızı temsil edecek kişinin; yüksek sorumluluk duygusu içinde hiçbir ayrım gözetmeksizin kapsayıcı bir hoşgörüye sahip ve adaletli davranması elzemdir.

Serhat Şehrimizi TBMM de temsil edecek milletvekilinin toplumumuzu kucaklayıcı bir hizmet bilinciyle hareket etmesi gerekmektedir.

Eğer Kars’ımızı temsil etmek görevi bana nasip olursa ilimizin her alanda top yekûn kalkınması için elimden gelen azami gayretlerimi sarf edeceğim.

Yeni Türkiye Güçlü Gelecek de Kars değişiyor, Kars Yenileniyor olmalı.

Bu topraklar tekrar filiz vermeli. Kars’ın sadece tüketen, dış alımcı bir şehir değil, üreten ve yükselen bir şehir olması gerekmektedir.

Bizler memleketin bağrından çıkan çilekeş insanlarız. İsteriz ki çıtayı daha yükseğe, hedefleri daha ileriye taşıma yarışı içinde olalım.

Bu saatten sonra, ekonomik olduğu kadar sosyal ve demokratik kalkınmayı da beraberinde getirecek bir yapı oluşmalıdır.

Kısmet olur ve ilimizi TBMM de temsil etme teveccühü gösterilirse Kardeşliğimiz, birliğimiz, beraberlik ve dirliğimiz için daha çok çalışma fırsatı bularak daha çok çalışacağım. Milletin efendisi değil hizmetkârı şuurunda olacağımı huzurlarınızda beyan etmek isterim. Önümüzdeki seçimlerin ülkemize Milletimize Kars’ımıza ve partimize hayırlı olacak şekilde sonuçlanmasını Yüce Allah'tan niyaz ederken teveccüh teşkilatımız ve halkımızın takdir Cenabı Allah’ındır.

Sizleri en kalbi duygularımla selamlar saygılar sunarım.

Cemalettin GÜVEN

AK PARTİ

Kars Milletvekili Aday Adayı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.