1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. GÜREL: Kars Geceleri Işıl Işıl
GÜREL: Kars Geceleri Işıl Işıl

GÜREL: Kars Geceleri Işıl Işıl

ARAS Elektrik Dağıtım Şirketi Kars İl Koordinatörü Bülent Gürel, 2016 yılı içerisinde il, ilçe ve köyler genelinde yaklaşık 10 Bin adet aydınlatma lambası monte ederek geceleri gündüze çevirdiklerini söyledi.

A+A-

Özellikle Kars şehir merkezinde geceleri aydınlatılmamış sokak ve cadde bırakmadıklarını açıklayan Gürel, araza ekipleri ve ilgili personelin mesai mevhumu gözetmeksizin şehri ışıklandırdıklarını belirti.

Şehir merkezi ile ilçe merkezindeki sokak ve caddelerdeki tüm elektrik ve aydınlatma direklerine lamba taktıklarını belirten Müdür Güler, vatandaşlarının çağrı merkezine gelen tüm ihbarlarını da anında değerlendirdiklerini belirterek çözüm ürettiklerini söyledi.

Şehrin Ardahan, Erzurum ve Digor şehirlerarası yollarındaki ana arterlerdeki aydınlatmayı da tamamen sağladıklarını açıklayan Güler, öncelikli olarak Paşaçayır Yolu ile Sanayi arasındaki yolu da tamamen aydınlattıklarını ifade etti.

Özellikle önem arz eden Paşaçayır Yolu üzerinde bulunan Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) giriş yolunu da aydınlattıklarını açıklayan ARAS Elektrik Dağıtım Şirketi Kars İl Koordinatörü Bülent Gürel, gazetemize yaptığı açıklamada şu bilgileri paylaştı.

“Kars il merkezi ve ilçelerimizde kurduğumuz ekipler marifetiyle tüm sokak ve caddelerde aydınlatma çalışmaları yaptık. Birçok yerde şebekelerin eski olmasına karşın çalışmalarımızdan iyi sonuçlar aldık. Ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor. Mahalle aralarında bile aydınlatılmamış sokak bırakmadık. Paşaçayır Yolu üzerindeki çeşmenin çevresini bile ışıklandırdık. Özellikle aynı yol üzeride bulunan KYK yurdu yolunu bile aydınlattık. Öğrencilerimiz daha güvenli bir şekilde geceleri bu karanlık yolu geçiyor. Sanayi içerinde bulunan sokak aralarını da aydınlattık. Yıllardan beridir bu sokalar karanlık içerisinde idi. Kendim bizzat geceleri tüm şehri gezerek yanmayan bir lamba bile görsem hemen o lambayı yanar hale getiriyorum. Birçok yerde şebeke hattımız eski olmasına rağmen çok iyi sonuçlar aldık. Yıllardan beridir abone olmayan ve kaçak kullanımların da önünde geçtik. İlçelerimizde ve köylerimizde de aynı çalışmaları yapıyoruz. Özellikle yaz boyu yaptığımız çalışmalar neticesinde elektrik hatlarına konan kuşlar nedeniyle meydana gelen arızaların önünde geçtik. Karslılara daha hızlı hizmet verebilmek için araç filomuza da 23 yeni araç kattık. Yeni araçlarımız geçtiğimiz günlerde görevlilerimize teslim edilerek hizmet vermeye başladı. ARAS Elektrik Dağıtım Şirketi olarak 32 aracımız vardı. Bunu şuanda 23 araç artırarak 55'e çıkarttık. Amacımız Kars ilimizde arızalara daha hızlı mücadele edebilmek, vatandaşlarımıza daha kaliteli enerji sağlamak açısından araç filomuzu ve eleman sayımızı artırdık. İnşallah bundan sonra kısa sürede arızalara müdahale edeceğiz ve hizmetimiz daha sağlıklı olacak. Kars'ta kazandıklarımız Kars’a yatırım olarak dönüyor.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.