1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Gökçek’ten birlik mesajları
Gökçek’ten birlik mesajları

Gökçek’ten birlik mesajları

Milliyetçi Hareket Partisi’nden 7 Haziran 2015 milletvekilliği genel seçimlerinde 1. sıradan Kars Milletvekili adayı olan, 1 Kasım 2015 erken seçimlerine de partisindeki birlik ve beraberliğin korunması için adaylığını açıklamayarak,

A+A-

MHP MYK üyesi olarak seçimlere katkı sunan İşadamı Taner Gökçek, yaptığı konuşmada yine birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Partisinin Kars Milletvekili adaylarının tanıtımında konuşan Taner Gökçek, 1 Kasım’da Türk Milletinin yeni bir sınav için parkura sokulduğunu söyleyerek, kazanmanın adının birlik ve beraberlik olduğu mesajını verdi. Kalkınmanın da, gelişmenin de, büyümenin de birlik ve beraberlikten geçtiğini, 1 Kasım seçimlerinde MHP’nin daha güçlü bir şekilde sandıktan çıkacağına inandığını kaydeden Gökçek, Kars’ta da bu başarıyı rahatlıkla yakalayacaklarından emin olduğunu vurguladı. Gökçek, ülkemize ve Kars’a bir dizi oyunların oynandığının da bilinmesi gerektiğini ifade ederek, terör saldırılarıyla bilinçli bir şekilde Kars’ın isminin terörle anılmasının istendiği gerçeğinin göz ardı edilmemesini istedi.

Gökçek konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Aziz Hemşehrilerim; hepinizin bildiği gibi 7 Haziran seçimlerine MHP adayı olarak katıldım. Adayların belli olmasından  sonra ,kampanya sürecinde yaşananlar ve sonuç  hepinizin malumudur. Karslılar MHP’ne 21 bine yakın oy vermişler ve partimiz temsil hakkı elde edememiştir.

Seçimlerden bugüne kadar Kars ve Türkiye genelinde yaşananlar içimizi kanatmıştır. Bölgemizde  terör örgütü ve onun siyasi uzantıları tarafından  Ağrı merkezli Kanton ilan etme iddiaları basında yer almıştır.  Yollarda bombalar patlatılmış, terör şehirlere taşınmış, karakollarımız basılmıştır. Şehitler ve yok olan milli servetler canımızı yakmıştır.

Yaşananlar MHP yi ve  onun liderini haklı çıkarmış, iktidar çözüm süreci ve şeref sınavında  sınıfta kalmıştır. Demokrasi rafa kalkmış, hukuksuzluk hukuk kabul edilmiştir. Ve 1 Kasım da Türk Milleti yeni bir sınav için parkura sokulmuştur.

Türkiye’nin vatanı ve milletiyle PKK’ya teslimi, süreç ihanetinin mihmandarlığındaki bu parkurda en çok sıkıntı çeken illerden biri Kars’tır.

26 Eylüldeki açıklamamda belirttiğim gibi;

Bölücü ayrılıkçı terörün hedef aldığı aziz Karsımızda, çok iğrenç sebeplerle şahsımın bahane edilerek Türk milletinin yegane umudu olan MHP’nin önüne set çekilmesine müsaade etmeme adına Kars’ta birlik ve dayanışmanın sağlanmasına, Karslının ortak kanaatine vesile olurum düşüncesiyle bu seçimlerde aday olmama kararı aldım.

Bu karar; uğrunda gençliğimin en güzel yıllarını hapishanelerde yatarak geçirdiğim davamın bayrağını daha yükseklere çekme kararlılığıdır.

Bu karar; Kars kalesinden ayyıldızı indirip sözde Kürdistan’ın bayrağını asmaya niyetlenen bölücü teröre karşı hemşehrilerimi? Karapapah, Kürt, Azeri, Terekeme, Yerli, Türkmen gibi ayrıştırıcı hastalıktan kurtularak MHP çatısı altında kenetlenmeye çağırma kararlılığının ifadesidir.

Bu noktada herkes bilsin ki? Kars’ın kadim Türk kimliğine sahip çıkmak, onu korumak ve savunmak her ülkücünün, vatanseverin, milliyetçinin, cumhuriyetçinin namus borcudur.

Şu anda ben bu borcu ödemek için Kars’tayım ve Partimin gösterdiği üç aday kardeşimle beraber; Üç Hilalin seçim sandığından zaferle çıkması, bin yıllık Türk yurdu olan Kars’ın Türk kimliğinin imzası ile var olması için kendim adaymış gibi sahada olacağım.

Ve yine demiştim ki;

Ülkemize ve şehrimize olan borcumuzu ödememizi engellemeye, fikir namus ve ahlakından yoksun kişilerin iftira ve hezeyanları yetmeyecektir.

Artık elimizi vicdanımıza koymanın ve aklımızı başımıza devşirmenin zamanı gelmiştir. Dış güçlerin uşağı terör örgütüne karşı bu toprakların Türk vatanının ayrılmaz parçası olarak kalacağının tek ifadesi olan ÜÇ HİLALE mührü basmanın zamanı gelmiştir.

Şİmdi de diyorum ki;

Huzurunuzda başta KARS HALKINA, sonra; o fitneci, o yüreksiz, o münafık, o sözde dava adamlarına ve bu toprağın insanının tertemiz duygularını sömürüp buradan paye edinen, akıllarınca bu şehri dışarıdan dizayn edenlerle onların içimizdeki uzantılarına bir çağrıda bulunmak istiyorum.

Birlik için, bölünmemek için BİZ BURDAYIZ

Çağrımız

Birbirimizden kopmamaya, kardeş kavgasının tarafı olmamaya,

Birbirimize küsmemeye, çözülmemeye, bölünmemeye,

36 etnik yapı var diyenlere inat TÜRK MİLLETİ olmaya,

Alevi Sünni diye mezhepçilik yapanlara inat MÜSLÜMAN olmaya,

Türk Devletinin kurumlarına rağmen, insanımızı sorguya çekme cüretini gösteren soysuzların çadırlarını yıkmaya,

BİR OLMAYA, DİRİ OLMAYA, İRİ OLMAYADIR.

Çağrımız KARS olmaya, Karslı olmayadır.

Çağrımız

Yerli, Kürt, Azeri, Terekeme, Türkmen ayrımı yaparak

Parçalanmamıza çanak tutanlara inat TÜRK olmaya,

Çağrımız,

Anadolu’dan Türkü,

Cumhuriyetimizden Mustafa Kemal Atatürk’ü,

Kazımak isteyen hainlerin kurduğu şer ittifakını dağıtmayadır.

ve vakit "DEVLET BAHÇELİ VAKTİDİR" diyor,

Bu dilek ve temennilerle?

1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği seçimlerinin öncelikle Karsımıza ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, beni dinleme zahmetinde bulunduğunuz için teşekkür ediyorum.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.