1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Gökçek, işçileri yalnız bırakmadı
Gökçek, işçileri yalnız bırakmadı

Gökçek, işçileri yalnız bırakmadı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars Milletvekili Adayı Taner Gökçek, 1 mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebetiyle davullu-zurnalı program düzenleyen Belediye işçilerini yalnız bırakmadı.

A+A-

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’nın maaş zammı müjdesi verdiği belediye işçilerinin 1 Mayıs kutlamalarına MHP İl başkanı Yaver Özcan ile birlikte eşlik eden MHP Kars Milletvekili Adayı Taner Gökçek, işçilerin her zaman haklarını aldıkları nice 1 Mayıslar diledi.

Gökçek daha sonra İl başkanı Yaver Özcan ile birlikte işçilerle halay çekti ve sevinçlerine ortak oldu.

Burada bir konuşma yapan Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta da işçilerin maaş zammı sevinçlerinin her zaman sürmesi için büyük çaba harcayacaklarını söyledi.

Karaçanta, “Özellikle bu özel gününüzü candan kutluyorum. Bugün burada sizinle birlikte hakikaten beni mutlu etti. Bu arada tabi ki sayın il başkanımız Yaver Özcan ve MHP Milletvekili adayımız Taner Gökçek de bizi yalnız bırakmadı. Onlara da sizlerin adına teşekkür ediyorum. Değerli mesai arkadaşlarım; bilindiği üzere 1 Mayıs tarihine baktığımız zaman çok gerilere gitmemiz lazım. Nereden bakarsanız bakın bir 145 yıl geriye gitmemiz lazım. Çünkü ilk 1 Mayıs hareketi Amerika’da 1887 yılında olmuş. Yasaklarla, bir şekilde bastırılaraktan hatta o yıllarda Amerika’da 4 işçi hareketi lideri idam edilerek öldürülmüştür. Tabi ki yıllar itibariyle gizli, saklı veya yasaklı her hangi bir şekilde izin almaksızın yapılan eylemler günümüze kadar gelmiştir. Bugün Allah’a şükürler olsun ki 1 Mayıs ulusal emek ve dayanışma günümüz artık bayram havasında kutlanıyor. Bunlar tabi ki sevindirici şeyler. Çünkü bu emeğe saygıdır. Eğer bugün bende az bir şey başarı var ise bunun nedeni sizlersiniz. Dolayısıyla bende içinizden biriyim. 2009 yılına kadar sizler gibi bir kurumda memur olarak çalışan biriydim. Sendikalar içerisinde muhtelif görevlerde bulundum, şube sekreterliği yaptım, işyeri temsilciliği yaptım velhasıl bugün yine sizlerin mesai arkadaşı olarak, aranızdan çıkan biri olarak belediye başkanınız oldum. Onun içinde bugünün anlam ve önemi bakımından sizlerle bir arada olmanın hakikaten mutluluğunu yaşıyorum. Her gününüzün bu şekilde bayram havasında olmasını temenni ediyorum. Tabi bizleri yalnız bırakmayan dostlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

ISPARTA’DAN KARAÇANTA’YA GÜL SUYU VE LOKUMU

Bu arada Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi’nden gelen iki öğrenci başkana plaket takdim etti ve gül suyu ve lokumu hediye etti. İspartalı öğrenciler, “İsparta Süleyman Demirel Üniversitesi’nden size bir plaket getirdik. İsparta’mızın gül lokumunu, gül suyunu getirdik. Kars’ı ziyaret etmişken sayın başkanımızı da görelim dedik. Kendisinin güzel hizmetler yapmasından onur duyuyoruz. Allah başkanımızın başarılarının daim olmasını nasip etsin. Bu vesile ile işçi bayramını da kutluyoruz. Başkanımıza da bir kez daha saygılar sunuyoruz.” diye konuştular.

Başkan Karaçata da öğrencilere teşekkür ederek, “Bu güzel günde bizi ve personelimizi yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Sizlere de öğrencilik hayatınızda başarılar diliyorum.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.