1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Genel Başkan Çağırıcı KAÜ’lü güvenlikçilerle bir araya geldi
Genel Başkan Çağırıcı KAÜ’lü güvenlikçilerle bir araya geldi

Genel Başkan Çağırıcı KAÜ’lü güvenlikçilerle bir araya geldi

Türk-İş'e bağlı Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkanı Ömer Çağırıcı, Kars’ta Kafkas Üniversitesi’nde görev yapan ve 4 Aralık sürecine takılan güvenlikçilerle bir araya geldi. 

A+A-

Genel Başkan Ömer Çağırıcı, KAÜ’lü 82 güvenlik görevlisinin yeniden işlerine kavuşmalarında ve haklarının geri alınmasında Kars’ın evladı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın çok büyük emekleri olduğunu belirtti. 
4 Aralık sürence takılan ve geçen süre içerisinde sıkıntıya düşen KAÜ güvenlik personelinin, gerek Kars’ta ve gerekse Ankara’da sorunlarının bire bir takip ettiklerini ifade eden Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkanı Ömer Çağırıcı, “Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ankara’da her gün sizlerinin sorunları için uğraştı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu ve Çalışma Genel Müdürü Nurcan Önder, sizin işinizi yazıya döktü. Bakan Ahmet Arslan ile aynı binada olan Nurcan Önder’e Bakan Arslan her gün ne oldu güvenlik işçilerinin işi diye sordu. Bu da işlemlerinizin hızlanmasına vesile oldu ve sonunda sizin işiniz oldu. Ben burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 
Daha sonra üniversite güvenlik görevlileriyle bir süre sohbet eden Çağırıcı’ya program sonrasında bir de çiçek takdim edildi. Çağırıcı, bir de güvenlik görevlileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.