1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Genç Kafkars güçlü rakibine boyun eğdi
Genç Kafkars güçlü rakibine boyun eğdi

Genç Kafkars güçlü rakibine boyun eğdi

Kars’ın tek voleybol takımı olan ve ilimizi 2. ligde temsil eden Genç Kafkars Spor Kulübü bugün evinde ağırladığı ligin güçlü ekiplerinden Play off hedefi olan Niksar Belediyespor’a 3-0’lık skorla mağlup oldu.

A+A-

Kafkas Üniversitesi Spor Salonu’nda gerçekleşen müsabakada Genç Kafkars Spor Kulübü, ligde 6. sırada olan güçlü rakibi karşısında oldukça zor anlar yaşadı. Buna rağmen 3 seti de birbirine yakın sayılarla tamamlayan Genç Kafkars ekibi, rakibine setlerde 25-27, 22-25 ve 25-20 gibi sayılarla boyun eğdi.

Bu yıl ligde kalma yolunda önemli yol kat eden Geçkafkars Spor Kulübü, gelecek yıl ligdeki başarısını üst seviyelere çıkarmak istiyor. Müsabaka sonrası rakip takımı ve kendi oyuncularını tebrik eden Kulüp Başkanı Emre Okan Bayramoğlu, “Ligin sonlarına yaklaştık ve bugün play off hedefleri olan, 6. sıradaki bir takımla karşılaştık. Sene başında ciddi yatırım yaparak oluşan bir ekip, bunun yanında devre arasında da 2 tane üst düzey transferle takımlarını daha da güçlendirdiler. Kadro kalitesi çok farklı olmasına rağmen kafa kafaya mücadele seyrettik. Bu manada oyuncularımızı tebrik ediyorum. Bizim yaklaşık 20 kat fazla bütçemize sahip olan bir takımla denk bir oyun ortaya koyduk. Onlar play off hedefi olan biz ise ligde kalmayı hedefleyen bir takımız. Öte yandan yedeksiz oynuyoruz. Belki puan alamadık ama ligde kalmayı büyük ölçüde garantiledik sayılır ve bu nedenle arkadaşlarımı kutluyorum.” dedi.

Takımlar arasında ciddi bir kalite farkının olmasına rağmen müsabakalarda Kars’ın basit bir takım olmadığını her müsabakada karşı tarafa hissettirdiklerini de kaydeden Bayramoğlu, her müsabakaya ayrı bir heyecanla çıktıklarını ve bu azimle ligde kalabileceklerini vurguladı. Ligde 10. sırada olan Genç Kafkars Spor Kulübü, bundan sonraki müsabakalarda da ellerinden geleni yapacaklarını ve ligde kalacaklarını yineledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.