1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Genç boksörler Kars’a şampiyonluklar getiriyor
Genç boksörler Kars’a şampiyonluklar getiriyor

Genç boksörler Kars’a şampiyonluklar getiriyor

Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğünün spor faaliyetleri kapsamında mücadele genç bayan boksörler, Kars’ı başarıyla temsil ediyor.

A+A-

Tacettin DURMUŞ

Niğde’de 29 Ocak 04 Şubat 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen Genç Erkekler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonasına Kars’ı temsilen 2’si çalıştırıcı 8 sporcu katıldı. Turnuvada Fırat Yetkil 64 kiloda ilimizi başarıyla temsil ederek Türkiye şampiyonu oldu.

Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğünün sportif faaliyetleri arasında yerel alan ve Nevşehir’de 21-27 Ocak 2018 tarihleri arasında düzenlenen Yıldız Genç Büyükler Ferdi Boks Türkiye Şampiyonasında genç bayanlarda 80 kilogramda mücadele eden İlayda Eminoğlu Türkiye Şampiyonu oldu. Aynı turnuvada 81 kiloda büyük bayanlarda mücadele edem Gizem Aydemir de Türkiye 3. Olarak ilimizi Nevşehir’de başarıyla temsil etti.

Öte yandan Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığının 2018 yılı faaliyet programında yer alan Bayanlar Avrupa Şampiyonası I. Etap hazırlık kampı 12-28 Şubat 2018 tarihleri arasında Federasyona ait Kastamonu Kadı Dağı Sporcu Kamp Eğitim Merkezinde yapılacağı belirtildi.

Kars Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada Nevşehir’de 21-27 Ocak 2018 tarihleri arasında düzenlenen Yıldız Genç Büyükler Ferdi Boks Türkiye Şampiyonasında genç bayanlarda 80 kilogramda mücadele eden Türkiye Şampiyonu olan İlayda Eminoğlu ve Aynı turnuvada 81 kiloda büyük bayanlarda mücadele edem ve Türkiye 3’üncüsü olan Gizem Aydemir ile birlikte Elanur Sağıt’ın yapılacak olan kampa davet edildiği belirtildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.