1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Gece gündüz kar mesaisi
Gece gündüz kar mesaisi

Gece gündüz kar mesaisi

Kars Belediyesi ekipleri, kent merkezinde kar yağışıyla birlikte cadde ve sokaklarda temizlik seferberliği başlattı. Kars Belediye ekiplerinin dün akşam saatlerinde başlattığı karla mücadele çalışması bugün sabahın erken saatlerinde de devam etti.

A+A-

Yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımın aksamaması ve vatandaşların mağdur olmaması için sabahın ilk ışıklarıyla birlikte yeniden başlanan karla mücadele çalışmaları aralıksız sürdürüyor. Kar yağışının yoğun olduğu kenar mahallelerde de çalışma yapan ekipler 24 saat esasına uygun olarak oluşturulan vardiya sistemiyle ara vermeden çalışma yapıyor. 100 kişilik karla mücadele ekibiyle hastaneler başta olmak üzere halkın yoğun olarak kullandığı güzergâhlarda kar kürüme çalışmaları sürdürülüyor.

Belediye ekipleri, tüm imkânları seferber ederek vatandaşlara adeta işkence haline dönen kaldırımlardaki buz kütleleriyle de mücadele ediyor. Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Belediyemiz tüm imkanlarını seferber etmiştir. Bir yandan kar yağışı devam ederken diğer yandan da ekiplerimiz aralıksız çalışıyor. Çalışmalar gece-gündüz sürmekte ve vardiya sistemiyle çalışan ekiplerimiz dikkatli bir çalışma yürütmekteler. Sıkıntılı olan bölgelerden gelen ihbarlar da anında değerlendirilerek harekete geçilmekte. Belediye Başkan yardımcıları ve birim amirlerinin gözetiminde yürütülen kar temizleme çalışmalarımız aralıksız sürecek.” denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.