1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Gazi Kars Anadolu Lisesi’nde Anlamlı Tören
Gazi Kars Anadolu Lisesi’nde Anlamlı Tören

Gazi Kars Anadolu Lisesi’nde Anlamlı Tören

Kars’ın başarılı Anadolu liselerinden Gazi Kars Anadolu Lisesi’nde, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Etkinlikleri kapsamında tören düzenledi.

A+A-

Gazi Kars Anadolu Lisesi bahçesinde Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan tören, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ve şiirlerle devam etti.

Tüm öğretmen ve öğrencilerin hazır bulunduğu törende konuşan Okul Müdürü Nisbel Koçak, ülkemizi bölmeye çalışan şer güçlerinin bu emellerine asla ulaşamayacaklarını belirterek, “Bu ülke için canını seve seven veren aziz şehitlerimizi rahmetle andıklarını, kahraman gazilerimize de minnettar olduklarını” ifade etti.

Müdür Yardımcısı Murat Aybirdi’de, Gazi Kars Anadolu Lisesi olarak amacımız öğrencilere sadece bilgi aktarmak değil, bilgiye ulaşmanın yollarını araştıran, bulabilen, bilgiyi paylaşabilen, özgüvenli, ahlaklı, erdemli, sosyal meselelere karşı duyarlı, Milli ve Manevi değerlerine bağlı bir nesil yetiştirebilmek olduğunu ifade etti.

Kahramanlık şiirlerinin okunmasıyla devam eden tören, Milli Eğitim Bakanlığının hazırladığı “15 Temmuz 2016 Türkiye’yi Darbeyle İşgal Teşebbüsü” adlı kitapçıkların öğrencilere dağıtılmasıyla sona erdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.