1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Gazetecilere çiçekli teşekkür
Gazetecilere çiçekli teşekkür

Gazetecilere çiçekli teşekkür

Karaçanta’dan, ödül alan gazetecilere çiçekli teşekkür...

A+A-

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti’nin Erzurum, Erzincan, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır’da basın kuruluşlarında çalışan gazetecileri teşvik etmek amacıyla düzenlediği yarışmada Kars’tan ödül alan gazetecilere çiçek takdim etti.

Başkan Karaçanta, AA muhabiri Çağlar Sefertaş, Kafkas Haber Ajansı kurucusu ve Genel Müdürü ile A Haber Kars Temsilcisi Bedir Altunok ve İHA muhabiri Işık Çapanoğlu’nu makamında kabul etti.

Karaçanta, yerel medya temsilcilerini çok önemsediğini belirterek, yılın başarılı gazeteci ödülünü alan muhabirleri tebrik etti.

Gazetecilerin Erzurum’da ödül almasının kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden Karaçanta, “Başarılarınızdan ötürü hepinizi tebrik ediyorum. Basın bizim için çok önemli. Bizim elimiz, kulağımız. Belediye olarak yaptığımız işlerin iyi tanıtılması lazım. Bunu da ancak medya kuruluşlarının temsilcileriyle yapmak mümkün” dedi.

Gazeteci Bedir Altunok da, Kars adına bu tür yarışmalara katılıp ödül aldıkları için mutlu olduklarını belirtti. Objektif gazetecilik adına ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini de ifade eden Altunok, mesleğe yeni atılan ve atılmayı planlayanların da objektifçiliği şiar edinmeleri gerektiğini söyledi. Altunok, “Bizler elimizden geldiği kadar buna özen gösteriyoruz. Meslek anlamında alınan başarılarda o gazetecinin temsil ettiği kentin hakkı vardır. Kars’a ve Karslılara teşekkür ediyoruz. Umarız bundan sonra da Kars adına katıldığımız yarışmalarda ödül almaya devam ederiz. Sayın Karaçanta’ya da gösterdiği bu incelikten dolayı teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Karaçanta, konuşmasının ardından Sefertaş, Altunok ile Çapanoğlu’na çiçek takdim etti.

Öte yandan yarışmada ödül almaya hak kazanan AA Sarıkamış muhabiri Hüseyin Demirci’nin çiçeğini de Sefertaş aldı.

ÖDÜL ALAN GAZETECİLER VE HABERLERİ:

İHA Kars muhabiri Işık Çapanoğlu: “Yavru köpekler ölen annelerinin başından ayrılmadı”

Kafkas Haber Ajansı (KHA) ve A Haber Kars temsilcisi Bedir Altunok: “Ayılar Sarıkamış çöplüğünü mesken tuttu”

AA Kars-Sarıkamış muhabiri Hüseyin Demirci: “Davul zurna eşliğinde oynayan at”

AA Kars muhabiri Çağlar Sefertaş: “Aç tilkilerin avlanma mesaisi”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.