1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Gazeteci Yücel Sezer Anıldı
Gazeteci Yücel Sezer Anıldı

Gazeteci Yücel Sezer Anıldı

Gazeteci Yücel Sezer, vefatının ikinci yıl dönümünde anıldı...

A+A-

Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti’nin (KKDGC) merhum eski Başkanı Yücel Sezer vefatının ikinci yıldönümünde mezarı başında anıldı.

Bülbül Mahallesi mezarlığındaki anma törenine Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti (KKDGC) Başkanı Ercüment Daşdelen, Cemiyet 2’nci Başkanı A. Erbil Hüryurt, Cemiyet Genel Sekreteri Burhan Akyıldırım, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Seyit Müçteba Erdem’in yanı sıra gazeteci meslektaşları katıldı.

KKDGC Başkanı Daşdelen, bu anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmayan meslektaşlarına teşekkür etti.

“Yücel Sezer ağabeyimiz gazeteciliğinin yanı sıra kent kültürüne de önemli katkılar sunmuştur” diyen Daşdelen, “Değerli ağabeyimiz her yönüyle örnek bir insandı. Başarılı bir gazeteci ve yazar olarak Kars için önemli bir kalemdi. Mesleğini titizlikle icra eden kalemi ve kişiliği ile örnek bir insandı. Halkın haberlerini yapan, halkın gereksinimlerini dile getiren yeri doldurulamaz bir gazeteciydi” dedi.

Duayen gazeteci Sezer’in vefatının basın camiasını derinden üzdüğünü belirten Daşdelen, “Gazetecilik mesleğine uzun yıllar duyduğu saygıyla hizmet eden, Kars’ın sorunlarını dile getiren, yerel ve ulusal basında çok sayıda köşe yazısı bulunan meslektaşımız, cemiyetimizin merhum başkanı, sarı basın kartı sahibi duayen gazeteci Yücel Sezer ilimiz için önemli çalışmalarda bulunarak katkı sunmuştur. Bugün özlem ve rahmetle kendisini anıyoruz. Her sene mezarı başına gelerek onu dualarla anmaya devam edeceğiz. Yücel Sezer başkanımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve basın camiamıza baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun” şeklinde konuştu.

Anma töreninde duaların okunmasının ardından Sezer’in mezarına karanfiller bırakıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.