1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Filmmor Kars’ta
Filmmor Kars’ta

Filmmor Kars’ta

8. Uluslararası Gezici Filmmor Kadın Filmleri Festivali Sürüyor. Filmmor ve Kars Kalkınma ve Eşitlik Destek Merkezi Girişimi ortaklığıyla, Kars’ta yapılacak ilk kadın filmleri festivali 10-11 Nisan’da…

A+A-

Festival ile bu kez, Kars’ta, yeryüzünün çeşitli parçalarından kadınların, umutsuzluktan umut çıkaran filmleri, kadınlardan umut var!

 

 Filmmor ve Kars Kalkınma ve Eşitlik Destek Merkezi Girişimi ortaklığıyla Kars Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda ücretsiz yapılacak festivalde Filiz Işık Bulut’un Deng-Sesler, Müjde Aslan’ın Ölüm Elbisesi: Kumalık, Shota Bukoshi’nin Bekaret Tacı, Paulina Tervo’nun Dikenler ya da İpekler, Nancy Schwartzman’ın Hayır Hayır Demektir, Zeynep Devrim Gürsel’in Neyse Halim Çıksın Falim, Melek Özman’ın 70-80-90, Masum, Küstah, Fettan, Lucile Chaufour’un Acılı Çikolata, Mariam Ohanyan’ın Çığlıklar ile Solodan Koroya, Louise-Marie Colon ve Delphine Hermans’ın Hudut ile Warda, Özlem Akın’ın Loutky, Anna Kalus’un Sadakat, Melisa Önel’in Ben ve Nuri Bala, Canan Şenol’un İbretnüma fimleri yer alıyor.  

 

Önceki ve Sonraki Haberler