1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Muhtar Özcan Müçük’ün Dolmuş İsyanı...
Muhtar Özcan Müçük’ün Dolmuş İsyanı...

Muhtar Özcan Müçük’ün Dolmuş İsyanı...

Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Özcan Müçük’ün Dolmuş İsyanı...

A+A-

Kars Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Özcan Müçük, Kars Doğumevi’nin mahalleden taşındıktan sonra, mahallenin düzeninin bozulduğunu, eski Doğumevi binasının adeta harabeye döndüğünü, içkici ve tinercilerin uğrak mekanı haline geldiğini duyurdu.

ESKİ DOĞUMEVİ BİNASI KADERİNE TERKEDİLMEMELİ

Mahalle hizmetlerinin hızlı bir şekilde devam ettiğini açıklayan Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Özcan Müçük, mahallemiz Kars’ın en güzel, yüksek yakasında bulunuyor. Mahalle sakinlerimiz birbirinden kıymetli insanlar. Huzur ve barış içerisinde mahallemizde mutlu bir şekilde yaşarken, Doğunevi’nin taşınması bir çok sıkıntıyı da beraberinde getirdi, dedi.

EN BÜYÜK SORUN DOLMUŞLARIN GELMEMESİ

Dolmuş konusunda ciddi sıkıntılar yaşadıklarını ifade eden Muhtar Müçük şunları söyledi : Doğumevi’nin taşınmasından sonra Dolmuşlar da mahallemize gelmekte imtina ettiler. Oysaki hat “Doğumevi Hattı” değil, “Kars Fevzi Çakmak Mahallesi Hattı”dır. Bu durum mahalle sakinlerimizi oldukça üzdü. Gerek mahallemizde bulunan Kafkas Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu öğrenci ve öğretmenleri ve gerekse Milli Eğitim Lojmanları ile Jandarma ve Jandarma Lojmanlarında ikamet edenler mağdur oldu. Mahallemizin bu mağduriyeti küçümsenecek bir mağduriyet değildir. -30 derecede insanlarımız yürümekte zorluk çekerken, hasta, yaşlılar ve engelliler de adeta evlerine hapsolmuş durumdadırlar. Bu konuda yetkililerden ilgi ve yardım bekliyoruz.”

ozcan-mucuk-36.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.