1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Faruk Daştanoğlu İYİ Parti'ye Katıldı
Faruk Daştanoğlu İYİ Parti'ye Katıldı

Faruk Daştanoğlu İYİ Parti'ye Katıldı

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda uzun yıllar çeşitli birimlerde daire başkanlığı görevinde bulunan hemşehrimiz Faruk Daştanoğlu da kurucu başkanlığını Settar Kaya'nın yürüttüğü İYİ Parti Kars İl Teşkilatına katılıyor.

A+A-

Arpaçay'ın tanınan ailelerinden Daştanoğulları’na mensup olan Faruk Daştanoğlu, uzun yıllar İl Genel Meclis Üyeliği yapan Bayram Daştanoğlu'nun torunu, Anavatan Partisi eski ilçe başkanlarından Hakkı Daştanoğlu'nun oğludur.

Faruk Daştanoğlu, İYİ Parti Kars İl Başkanlığı’na gönderdiği  dilekçesinde şunları yazdı; “1979 yılında Milli Eğitim Bakanlığı Merkez Atama Müdürü - Parlamento Müşaviri olarak başlayan kariyerime ; Kültür ve Turizm Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığı, Turist Rehberliği Dairesi Başkanlığı ve Halk Kültürü Dairesi Başkanlığı görevlerini vatanseverlik, Cumhuriyetçilik, dürüstlük ve adalet ilkeleri çerçevesinde 37 yıl sürdürdüm. 2016 Temmuz ayında alnımın akı ile emekli oldum. Vatanseverlik, Cumhuriyetçilik, dürüstlük ve adalet kavramlarına bağlı İYİ Parti’ye kaydımı yapılması hususunda gereğini arz ederim. Faruk Daştanoğlu”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.