1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Esrar operasyonunda 7 kişi tutuklandı
Esrar operasyonunda 7 kişi tutuklandı

Esrar operasyonunda 7 kişi tutuklandı

Kars’ta esrar operasyonunda 7 kişi tutuklandı...

A+A-

Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğünce 8 ayrı yakalamada esrar maddelerinin ele geçirilmesi olayıyla ilgili 7 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kentte uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların deşifresi ve suç unsurlarıyla birlikte ele geçirilmesi amacıyla Kars Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 2 aydır soruşturma yapılıyordu. Sürdürülen soruşturma kapsamında 8 ayrı yakalamada 2,2 kilogramı saman yüklü kamyondan olmak üzere toplam 3 kilo 117 gram Kubar Esrar, 2 gram Toz Esrar ve 2 gram Reçine Esrar ele geçirildi.

Söz konusu çalışmanın sonlandırılmasına yönelik olarak 07.10.2015 tarihinde ilde çeşitli adreslere eş zamanlı operasyon yapıldı. İfadeleri alındıktan sonra adli makamlara sevk edilen 6 şüpheli 08.10.2015 günü tutuklandı. Soruşturma kapsamında T.O, K.A, O.K, E.A, F.G, E.E ve V.A isimli toplam 7 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Emniyetten yapılan açıklamada, “Uyuşturucu ticareti yapan, toplum sağlığına ve gençlerimize zarar veren zehir tacirleriyle mücadelemizin kesintisiz olarak devam edeceği, Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.” denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.