1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Esrar operasyonunda 2 kişi tutuklandı
Esrar operasyonunda 2 kişi tutuklandı

Esrar operasyonunda 2 kişi tutuklandı

Üzerlerinde esrar maddesi bulunan 2 şüpheli tutuklandı.

A+A-

Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü’nce uyuşturucu madde kaçakçılığıyla mücadele amaçlı yürütülen faaliyetler kapsamında, üzerlerinde esrar maddesi bulunan 2 şüpheli tutuklandı.

21 Kasım günü saat: 16:10’da yapılan operasyonda; İl merkezinde Ö.Y (1976-erkek) isimli şahsın üzerinde yapılan aramada, 7.9 gram esrar maddesi ele geçirildi. Yürütülen soruşturma kapsamında, Ö.Y. isimli şahsın esrar maddesini aldığı tespit edilen İ.B. (1989-erkek) ve S.M (1989-erkek) isimli şahıslar, ikametlerinde yakalandı. Şahısların ikametlerinde yapılan aramada, 65 gram esrar maddesi ile 93 gram kenevir bitkisi tohumu ele geçirildi.

Ayrıca, uyuşturucu maddeye aracılık ettiği tespit edilen E.S. (1985-erkek) isimli şahıs da operasyon kapsamında yakalandı. 22.11.2014 günü Kars Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen şüphelilerden, Ö.Y. ve E.S. isimli şahıslar savcılık sorgusuna müteakip serbest bırakılırken, İ.B. ve S.M. isimli şahıslar ise adli makamlarca tutuklanarak Kars Kapalı Cezaevine teslim edildiler.

Emniyetten yapılan açıklamada, “İlimizde uyuşturucu ticareti ve tacirleriyle mücadelemizin kesintisiz olarak kararlılıkla devam edeceği ve bu kapsamda görevlilerimize en büyük desteği ihbarlarıyla sağlayan vatandaşlarımızın yapmış oldukları her türlü ihbarın titizlikle değerlendirileceğinin bilinmesi hususu; Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” denildi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.