1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Esnaf ve küçük işletmelere kredi
Esnaf ve küçük işletmelere kredi

Esnaf ve küçük işletmelere kredi

Şekerbank’tan, esnaf ve küçük işletmelere “İşinize Ramazan Bereketi" kampanyası...

A+A-

Şekerbank,  esnaf ve küçük işletmelerin, Ramazan ayı boyunca ve öncesinde finansman ihtiyaçlarını karşılamaları amacıyla, 3 ay taksit ertelemeli ve 60 aya kadar vadeli ‘İşinize Ramazan Bereketi’ kampanyası başlattı. Temmuz ayında başlayan kampanya, 29 Ağustos 2011 tarihine kadar devam edecek.

Şekerbank, “İşinize Ramazan Bereketi” kampanyası ile esnafın 50.000 TL’ye kadar olan kredi taleplerine, 60 aya kadar vade ve aylık %1,49 oranında faiz uygulayacak. Banka, küçük işletmelerin 200.000 TL’ye kadar olan kredi taleplerinde ise 36 aya kadar vade ve  %1,39 oranında faiz uygulayacak.

Şekerbank 3 ay taksit erteleme seçeneği sunduğu kampanya kapsamında ayrıca, bankacılık işlemlerinde %50’ye, kredi faizlerinde ise %20’ye varan oranlarda indirim avantajı sağlayan ürünü Üreten Paket veya vadeli ödemeleri garanti altına alan, çek yaprağı başına garanti limiti yükseltilmiş ürünü Üreten Çek alan esnaf ve küçük işletmelere, kampanyada kullandırdığı kredilerin masraf tutarında 50 TL indirim yapacak. Masraf tutarı ve kredi kullanımı sırasında yapılacak sigortalar da ayrıca kredilendirilebilecek.

‘Anadolu Bankacılığı’ stratejisi ile ürün ve hizmetlerinde esnaf ve küçük işletmeleri desteklemeye devam eden Şekerbank, bayram öncesinde harcamaların artacağı ve Ramazan ayı süresince de nakit ihtiyacının artabileceği öngörüsü ile esnaf ve küçük işletmelerin finansman ihtiyaçlarını karşılayarak onların yanında yer alıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.