1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. “Eskici” Engellilere Umut Olacak
“Eskici” Engellilere Umut Olacak

“Eskici” Engellilere Umut Olacak

Kafkas Haber Ajansı (KHA) Yazarı Murat Şanlı’dan bir örnek davranış daha...

A+A-

Bir dönem Türk Sağlık-Sen Kars Şubesi ve Ulusal Sağlık Çalışanları Derneğinde yöneticilikte yapan Murat Şanlı’nın 2.Şiir kitabı ESKİCİ yakında piyasaya çıkıyor. Bilindiği üzere Şanlı 1.Kitabı MÜLTECİ GÖNLÜM’ ÜN satışından elde edilen geliri Kars Şehit ve Gazi Aileleri Derneğine bağışlamıştı.

Kitabıyla ilgili Kafkas Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Bedir Altunok’a açıklamalarda bulunan Şanlı ikinci kitabı ESKİCİ’yi 3.Aralık Dünya Engelliler gününe yetiştirmeye çalıştığını dile getirerek şunları söyledi.

Malumunuz üzere 2012 yılında birinci kitabım olan Mülteci Gönlüm şiir kitabını piyasa çıkarmış ve satıştan elde edilen geliri Kars Şehit ve Gazi Aileleri Derneğine bağışlamıştım. Aradan geçen zaman zarfında arşivimde baya şiir birikti bende biriken bu şiirleri değerlendirmeyi bunu yaparken yine hayırlı bir olaya vesile olmayı istedim. Bu amaçla Sokak Kitapları yayıncılık imzasıyla yakında piyasa çıkacak olan 2.kitabım Eskicinin satışından elde edilecek gelirin de Yine Kars’a Karslı hemşerilerime bir faydası olsun istedim. Bu amaçla çıktığım yolda 2. kitabım Eskicinin satış gelirini Şehrimizde güzel hizmetlere imza atan engelli kardeşlerimizi bir çatı altında toplayan Dolunay Eğitim ve Kültür Vakfına bağışlamaya karar verdim.

Dolunay derneği Engelliler birim başkanı Sayın Faruk Ocakla yapmış olduğumuz istişareler sonucunda onlarında onayını alarak ikinci kitabımın çalışmalarına başladım. Hali hazırda bitme aşamasına gelen ESKİCİ matbaa basım aşamasındadır. Amacımız kitabın 3.Aralık Dünya Engelliler Gününe yetiştirilerek toplumun dikkatlerinin bir nebze olsun engellilere çevrildiği bu günde hedefimize ulaşmış olmak.

Niyet hayır akıbet hayır

Şanlı sözlerine şu cümlelerle devam etti; Kitabımız satış bedeli 10 TL ve 154 sayfadan oluşuyor içerisinde her kesime hitap eden güzel şiirler var hedef kitlemiz genelde gençler. Eminim gençlerimiz duygularına tercüman olacak birçok dörtlüğe ESKİCİ’de bulacaklardır. Kitap tüm Türkiye’de satışta olacaktır. Lakin Karsta büyük yayınevlerinin şube ve temsilcilikleri olmadığı için halkımıza ulaşmakta bazı sıkıntılar yaşıyoruz. Bu sıkıntıları en aza indirmek için çaba sarf ediyoruz. Bu bağlamda ÖZGÜN ÖDÜL kitap sarayı sağ olsun bizlere büyük yakınlık gösterdi Karslı hemşerilerimiz dilerlerse ÖZGÜN ÖDÜL Kitap sarayından kitabımı temin edebilirler.

Sözlerini şu cümlelerle tamamlayan Şanlı; Çıktığım her yolda Allah rızasını gözettim halka hizmeti hakka hizmet olarak değerlendirdim yaptığım bu hayırlı işinde bu çerçevede değerlendirilmesi en büyük temennim. Umuyorum kitabım beklediğimiz başarıya ulaşır ve bende faydalı bir iş yapmanın hazzını duyarım. Çıktığım bu kutlu yolda beni her zaman destekleyen ağabeylerime teşekkür ederim. Özellikle Kars TAMSAŞ A.V.M, Kars Y.K.M, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta , A.K.P Kars İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş,Kafkas Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr Onur Atakişi ve Diş Hekimi Dursun Yeşilyurt’a  teşekkür ediyorum.dedi.

Bizde Şanlı’yı bu güzel davranışından dolayı tebrik ediyor kitabın reklam ve tanıtımı konusunda hiçbir ücret almadan gerekli her tür desteği göstereceğimizi kamuoyuna deklare ediyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.