1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ertaş’tan Guliyev’e “Hayırlı Olsun” ziyareti
Ertaş’tan Guliyev’e “Hayırlı Olsun” ziyareti

Ertaş’tan Guliyev’e “Hayırlı Olsun” ziyareti

Kars Ziraat Odası Başkanı Adem Ertaş, Azerbaycan Kars Başkonsolosluğu görevine yeni atanan Nuri Guliyev’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

A+A-

Ertaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkonsolos Guliyev, yeniden evinde olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Daha önce de Kars’ta görev yaptığını ifade eden Azerbaycan Kars Başkonsolosu Nuri Guliyev, yeniden Kars’ta görevde yapmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirerek, Kars Ziraat Odası Başkanı Adem Ertaş’ın kendisine gerçekleştirdiği ziyaret dolayısıyla teşekkür etti. Öte yandan Türkiye’nin 15 Temmuz’da yaşadığı hain darbe girişimi nedeniyle de büyük üzüntü duyduğunu ifade eden Guliyev, “Türk milleti dünyaya yeni bir mesaj vermiştir. Türk milleti bölünemeyeceği, parçalanamayacağı ve her daim bir ve beraber olacağını 15 Temmuz’da ve sonrasında bir kez daha göstermiştir.” dedi.

Kars Ziraat Odası Başkanı Adem Ertaş da, Azerbaycan’ın bu süreçte de Türkiye’nin yanında olduğunu hatırlatarak, Azerbaycan Kars Başkonsolosu Nuri Guliyev şahsında tüm Azerbaycan devlet yetkililerine ve milletine teşekkür etti. Ertaş, “Biz iki devlet, bir milletiz. Bunu 15 Temmuz’da yaşanan olaylar ve sonrasında bir kez daha dünyaya gösterdik. Allah birliğimiz üzerine oyunlar oynayanlara fırsat vermesin.” dedi.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen “hayırlı olsun” ziyaretinde birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.