1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ersançmış Milletvekili Aday Adayı
Ersançmış Milletvekili Aday Adayı

Ersançmış Milletvekili Aday Adayı

Ülkü Ocakları Genel Merkezi Teşkilatlandırma Birim Başkanı Onur Ersançmış, 14 Haziran 2015 tarihinde yapılması planlanan genel seçimlerde, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’den Kars milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

A+A-

Kars’ta uzun yıllar Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini başarılı bir şekilde yürüten Ersançmış, ülkücü hareketin siyasi arenadaki temsilcisi Milliyetçi Hareket Partisi’nde siyaset yapmanın ve bu vesileyle Kars’a hizmet etmenin arzusu içerisinde olduğunu söyledi.

Ülkü Ocakları Genel Merkezi Teşkilatlandırma Birim Başkanı Onur Ersançmış, uzun yıllardır devam eden idealist mücadele hayatında, Kars’a ve Kars’ta yaşayan tüm insanlara hizmet etmek için yeni bir sayfa açmak istediğini de belirtti.

Ersançmış açıklamasında:  “Şahsi çıkarlarını milletin çıkarlarının üstünde tutan siyasetçilerin yanlış uygulamalarına son vermek ve en önemlisi de Kars’ta etnik ırkçılığın yol açtığı tahribatı gidermek için bu yola çıktığımın bilinmesini istiyorum.  Mensubu olmaktan onur duyduğum ve uzun zamandan beri birçok kademesinde görev aldığım ülkücü hareketin siyasi arenadaki temsilcisi Milliyetçi Hareket Partisi’nde siyaset yapmanın ve bu vesileyle memleketim olan Kars’a hizmet etmenin arzusu içerisindeyim” dedi.

“KARS’TA VEFA, BİRLİK VE KARDEŞLİK ÜZERİNE YENİ BİR YÖNETİM ANLAYIŞINI HAKİM KILMAK İSTİYORUM”

Kars’ta vefa, birlik ve kardeşlik üzerine yeni bir yönetim anlayışını hakim kılmak istediğine de dikkat çeken Ersançmış, “Doğup büyüdüğüm, yıllarca köy köy, mahalle mahalle, sokak sokak gezdiğim Kars’ta hayvancılık bitme noktasına gelmiş, esnaf memur, çiftçi borç batağında, fabrikalar kapatılmış ve bu durum şehrin insanını büyük bir umutsuzluğa düşürmüştür. Biz, Kars’ta vefa, birlik ve kardeşlik üzerine yeni bir yönetim anlayışını hakim kılmak istiyorum” diye konuştu.

“KAFKASLARIN NAZLI GELİNİ GAZİ KARS’IN MAKÛS TALİHİNİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM”

MHP’ten Haziran 2015 genel seçimlerde milletvekili aday adayı olduğunu ifade eden Onur Ersançmış, açıklamasında: “Kaderine terk edilen Kafkasların nazlı gelini Gazi Kars’ın makûs talihini değiştirmek istiyoruz. Uzun zamandan beri yakın çalışma arkadaşlarımla birlikte hazırladığımız projelerle ülkeme, milletime, şehrime TBMM’de daha iyi hizmet edeceğime inanıyorum. Bu nedenle Milliyetçi Hareket Partisi Kars Milletvekili aday adaylığımı açıklıyorum.” İfadelerini de kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.