1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Erkunt Traktör Kars'a Geliyor
Erkunt Traktör Karsa Geliyor

Erkunt Traktör Kars'a Geliyor

Erkunt Traktör, “2011 Ücretsiz Bakım Günleri”ne Kars’ta devam ediyor...

A+A-

“Erkunt 2011 Bakım Günleri” kapsamında Türkiye’yi gezen Erkunt Traktör 15-17 Haziran tarihleri arasında Karslı çiftçilerle buluşuyor. Çiftçi dostu Erkunt Traktör yetkilileri , Kars’ta yapılacak bakım günlerine katılan çiftçilerin hem traktörlerine ücretsiz bakım yapacak , hem de kendilerine doğru traktör kullanımı hakkında  bilgi verecek.

Otomotiv sektörünün öncü kuruluşu, Türkiye’nin ilk yerli tasarım traktör markası Erkunt Traktör, 2005 yılında başlattığı ve geleneksel hale getirdiği “Erkunt 2011 Bakım Günleri” programına Kars’ta devam ediyor. 15-17 Haziran tarihleri arasında Kars ve çevresinde, Bölge Yetkili Satıcısı Hacı Keleşoğulları  Tarım Makinaları ve  Bölge Yetkili Servisi  Dede Otomotiv işbirliğiyle gerçekleşecek Bakım Günleri’nde, 180 traktöre ücretsiz bakım yapılması, Erkunt teknik ekibi tarafından  traktör kullanıcılarına doğru traktör kullanımı hakkında bilgi verilmesi  ve bakım esnasında arızalı olduğu tespit edilen traktörlerin yetkili servislere yönlendirilmesi planlanıyor.

Müşteri ilişkilerini sadece satışla sınırlı tutmayıp satış sonrası hizmete de büyük önem veren  Erkunt Traktör Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeynep Erkunt Armağan, hem traktöre zamanında bakımının doğru ve tam yapılması, hem de traktörün doğru kullanılması konusunda yaptıkları eğitimlerle, tarımsal faaliyetlerdeki verimliliğe katkıda bulunmayı hedeflediklerini söyledi.

Zeynep Erkunt Armağan, “Müşterimiz bizim velinimetimizdir. Bizim için önemli olan müşterimizin koşulsuz mutluluğu. Bunu sağlamak üzere yıllardır Fabrika-Yetkili Satıcı ve Yetkili Servislerimizle beraber top yekün bir çalışma içindeyiz. Önce kaliteli ürün, sonra ürünün doğru kullanılması ve eğer olursa şikayetlerin derhal giderilmesi. Yani mutlu kullanıcı-mutlu üretici. Felsefemiz bu. Bu doğrultuda düzenlediğimiz Geleneksel Bakım Günleri sebebi ile şimdi de tüm ekibimizle Kars’tayız. Bakım günleri, traktörlerin tamamen kontrolden geçirilmesinin yanı sıra, Fabrika-çiftçi yakınlığını sağlaması açısından da çok önemli bir uygulama. Çiftçilerimizin sesini dinlemek, önerilerini değerlendirmek, onları yerlerinde ziyaret etmek hepimize büyük mutluluk veriyor. Çiftçilerimizin her önerisini değerlendirerek yeni çıkacak ürünlerimizi oluşturuyoruz, yani diğer bir deyişle aslında bir her yeni modelimizi çiftçilerimizle beraber tasarlıyoruz” dedi.    

Erkunt Traktör’ün 15-17 Haziran arasında 3 gün boyunca Kağızman, Digor, Sarıkamış, Selim, Susuz, Arpaçay, Akyaka ve Merkez’de gerçekleştireceği bakım programına katılan çiftçiler kendileri için hazırlanan özel bakım hediyelerine sahip olacaklar.

ERKUNT TRAKTÖR SANAYİİ A.Ş. HAKKINDA

Ankara Sincan Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulu üretim tesislerinde üretilen Erkunt Traktörleri, hiçbir dünya markasının lisansına bağlı kalınmadan, Türkiye’nin, Türk mühendisleri tarafından tasarlanmış ilk yerli tasarım, yakıt tüketimi noter huzurunda belgelenmiş  ve 3 yıl garantili tek traktörleridir. Traktör üretimine 2004 yılı Eylül ayında başlanmış, satışlar kısa sürede Türkiye’nin büyük bir kısmına yayılmıştır. Türkiye çapında 89 yetkili satıcı, 244 yetkili servis ve 139 satış noktası ile yapılanmıştır. ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Belgesi, ISG-OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi ve tüm traktör modellerine Avrupa Birliği Homologasyon Raporu almıştır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.