1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Erdoğan’ın ‘uçak seferleri’ açıklaması SAKODER'i umutlandırdı
Erdoğan’ın ‘uçak seferleri’ açıklaması SAKODER'i umutlandırdı

Erdoğan’ın ‘uçak seferleri’ açıklaması SAKODER'i umutlandırdı

​​​​​​​Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kars ziyaretinde açıkladığı uçak seferleri Kars ve Sarıkamış’ta sevinçle karşılandı.

A+A-

Sarıkamış Kayak Merkezi’nde bir araya gelen Sarıkamış Kayak Otelleri Derneği (SAKODER), Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarıyla kayak sezonu öncesinde umutlandı.

Sarıkamış Kayak Otelleri Derneği Başkanı Kürşat Gemalmaz, “Sarıkamış Kayak Otelleri (SARKODER) olarak daha önce Kültür Turizm Bakanımız Numan Kırtulmuş ve Ulaştırma Denizcilik Haberleşme Bakanımız Ahmet Arslan'nın 25.11.2017 tarihinde Sarıkamış'ta yapmış oldukları toplantıda ulaşım problemleri ve çözüm önerilerimizi yazılı ve sözlü olarak gündeme getirmiştik. Cumhurbaşkanımızın Kars'ta 02.12.2017 tarihinde yaptığı mitingde belirtilen ulaşım problemlerine parmak basarak, sorunların çözümü için ilgili birimlere talimat vermiş, konunun bizzat takipçisi olacağını Kars halkına müjdelemiştir” dedi.

Gemalmaz, “Bölgemize yapılacak olan uçuşların fiyatları, saatleri ile hafta sonu ek seferlerinin konulması, bölgemiz turizmi açısından büyük canlılık getirecek olup, bu hususta bizlere desteklerini esirgemeyerek konuyu Cumhurbaşkanımıza taşıyan başta Ulaştırma Denizcilik Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kültür ve Turizm Bakanımız Numan Kurtulmuş, Milletvekilimiz Y.Selahattin Beyribey, Kars Valimiz Rahmi Doğan'a, ve Belediye Başkanımız Göksal Toksoy'a Sarıkamış Kayak Otelleri Yatırımcıları olarak şükranlarımızı sunuyoruz" diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.