1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Erdoğan Yıldırım'dan Huzur Evi Ziyareti
Erdoğan Yıldırımdan Huzur Evi Ziyareti

Erdoğan Yıldırım'dan Huzur Evi Ziyareti

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Ankara Seyran Bağları Huzur Evi’ni Ziyaret Etti

A+A-

18- 24 Mart arası kutladığımız Yaşlılar Haftası sebebi ile bugün Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Seyran Bağları Huzur Evi’ni ziyaret etti.

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları ilk olarak Huzur Evi Müdürü Nurhan Yeşilyurt’u makamında ziyaret ettiler.

Daha sonra Toplantı Salonuna geçilerek Huzur Evi sakinleriyle buluşuldu.  Genel Başkan ve Federasyon Üyeleri yaşlıların ellerini öperek tek tek karanfil hediye ettiler. Daha sonra Federasyon Genel Sekreteri Muhammed Ocakoğlu duaların önemini belirten kısa bir dini konuşma yaptı.

Genel Başkan Erdoğan Yıldırım, yaşlılara hitaben yaptığı konuşmada Yaşlılar Haftası dolayısıyla Huzur Evi’ni ziyarete geldiklerini belirterek, “ Yaşlılar bizim tacımız bugün sizlere olan saygımızı sevgimizi göstermek için ziyaretinize geldik. Sizlerle sohbet edip ellerinizi öpeceğiz. İsteğiniz arzunuz varsa yerine getirmeye çalışacağız. Kars Ardahan Iğdır Federasyonu olarak sizlere saygılarımızı sunuyoruz, Müdürümüze ve ekibine yardımları için teşekkür ediyoruz. “ dedi.

Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.