1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Erdal Ataş HDP’den Aday Adayı
Erdal Ataş HDP’den Aday Adayı

Erdal Ataş HDP’den Aday Adayı

Erdal Ataş, Halkların Demokratik Partisi (HDP)’den Kars Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

A+A-

Kars’a gelerek seçim çalışmalarına başlayan Erdal Ataş, Kars’ın ve Karslı’nın hizmetkarı olmak için aday adayı oldum dedi,

Halkların Demokratik Partisi ve Kars ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan HDP Kars Milletvekili Aday Adayı Erdal Ataş, yaptığı açıklamada şunları belirtti :

KARS’IN SORUNLARINI HDP GÜNDEME GETİRDİ

2011 Milletvekilliği genel seçimlerinde, meclise ilk defa bir kadın milletvekili göndererek tarihe geçen Kars halkına ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu gecen dört sene içerisinde HDP, Kars’ın sorunlarını iktidar partisinin iki milletvekili olmasına rağmen onlardan çok gündeme getirmiştir.

HDP KARS’TA BÜYÜK BAŞARI YAKALADI

Maalesef Ankara’da iktidar milletvekilleri Ankara’da bir varlık göstermedikleri gibi Kars halkı ile hiç bir iletişim kuramamışlardır. Partimiz HDP ise hiç bir ayrım gözetmeden ; ister HDP’ye oy vermiş, ister oy vermemiş bütün Kars halkıyla gerek Ankara’da gerek Kars’ta iletişim içinde olmuştur. Bu başarı da kendini hem yerel seçimlerde, İl Genel Meclis bazında, hem de Cumhurbaşkanlığı seçiminde oylarımızda ciddi bir artış olarak partimize yansıdı.

BU SEÇİMDE HEDEFİMİZ KARS’TAN İKİ VEKİL

Haziran 2015 seçimleri yaklaşırken bu defa halkımız Ankara’ya iki vekil göndermemizi istiyor. Hem Anakara’da hem de Kars’ta halkımızın, memleketimizin sorunlarını gündeme getirip çözüme kavuşturmaktır amacımız.

MİLLETVEKİLİ MİLLETTİN EFENDİSİ DEĞİL, MİLLETTİN HİZMETKARIDIR

Kars’ta gitmeyeceğimiz köy, kasaba ilçe kalmayacak. İster bize oy vermiş, ister bize oy vermemiş bütün halkımızla bire bir iletişime geçip sorunlarımızı beraber çözeceğiz. Partimiz de milletvekili millettin efendisi değil, millettin hizmetkarıdır. Eşitlik temelinde, özgürlük temelinde, adalet temelinde, yeni bir yasamı inşa etmek cabasıdır hepimizin ortak cabası.

KARS’A ve KARSLIYA HİZMET İÇİN ADAY ADAYI OLDUM

Bu münasebetle Kars’ta yaşayan bütün Halkların yeni yasama örnek bir Kent olacağı umuduyla Kars’ta 2015 Milletvekilliği Genel Seçimlerinde partimiz HDP’den Kars Milletvekilliği aday adaylık başvurumuzu partili yetkililerimize teslim ettik. Şüphesiz bundan sonraki süreç partimizin yetkili mercilerinde bizim hukukumuzda bütün aday adayı arkadaşlarımızla aynı olacak. Genel merkezimizin kararı ne olursa olsun ister listede yer alıp almayalım partimizin bir neferi olarak partimizin başarısı için Türkiye’nin ve Avrupa’nın her yerinde partimiz için çalışmaya devam edeceğiz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.