1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Emniyetten kış öncesi giysi desteği
Emniyetten kış öncesi giysi desteği

Emniyetten kış öncesi giysi desteği

Kars Sarıkamış İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliğinin başlattığı proje kapsamında,200 öğrenciye kışlık giysi ve ayakkabı yardımında bulunuldu.

A+A-

Sarıkamış ilçe merkezinde bulunan ilk ve ortaokullarda eğitim gören ihtiyaç sahibi 200 öğrenciye, kışlık mont ve ayakkabıdan oluşan giysi paketleri dağıtıldı.

İlçe Emniyet Müdürü Raşit Çilingir, Emniyet Amiri Abdullah Korucu ve polis memurları, hediye paketleriyle birlikte ilk olarak Halit Paşa İlkokulunu ziyaret etti.

Burada öğrencilerle bir süre sohbet eden Çilingir, TDP projeleri ile devlet, vatandaş el ele hep birlikte güzel yarınlar için çalıştıklarını söyledi.

Yaklaşan kış mevsimi öncesinde kışlık giysi ve ayakkabı içeren paketlerle okulları ziyaret ettiklerini ifade eden Çilingir, şöyle konuştu: "İl Emniyet Müdürümüz Ercan Çakmak bey’in gözetiminde bu toplum destekli çalışmaları sürdürüyoruz. Sizlere küçük de olsa hediye paketleri getirdik. Sizlerle bundan sonra karşılıklı görüşeceğiz. Sizleri emniyet müdürlüğümüze de bekliyoruz. Gelin sizlerle tanışalım, sizleri gezdirelim. Biz sizleri çok seviyor ve güveniyoruz, sizlerden çok şey bekliyoruz. Okuyacaksınız, çok çalışacaksınız, ülkemize, milletimize yararlı vatandaşlar olacaksınız.”

Okul Müdürü Şahsettin Taşğın da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğrencilere verilen hediyelerden dolayı Çilingir’e teşekkür etti. Ekipler daha sonra, Yukarı Sarıkamış İlkokulu ve ilçedeki bazı okulları ziyaret ederek hediye paketlerini öğrencilere dağıttı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.