1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. ELSE Temizlik Ürünleri Kars'ta
ELSE Temizlik Ürünleri Karsta

ELSE Temizlik Ürünleri Kars'ta

Kars’ta ELSE Temizlik Ürünleri Fabrika Satış Mağazası Açıldı

A+A-

Aslanbaba group bünyesinde tamamı yerli üretim olan ELSE temizlik ürünlerinin toptan ve perakende satışının yapılacağı Bölge Bayii Kars’ta açıldı.

Ortakapı mahallesi Şehit Yusuf Bey Caddesi No:40 Kars adresinde kalabalık bir davetli topluluğunun katılımı ile hizmete açılan ELSE temizlik ürünleri bölge bayii, Kars’ta eksikliği hissedilen temizlik ürünleri alanındaki her ihtiyaca cevap verecek.

MHP Sarıkamış İlçe Başkanı Zülküf Koçak’ın yaptığı açılış duasında iş yerine hayırlı müşteriler ile bereketli kazançlar dilenmesinin ardından Başkan Koçak, Aslanbaba group satış müdürü Ufuk Yıldız ve işletmeci Sinan Karabağ’ın hayırlı olsun dilekleri ile açılış kurdelesi kesilen işyeri vatandaşların hizmetine açıldı.

Karabağ Spor Tur. İnş. San.ve Tic. Ltd. Şti. bünyesinde 3 katlı 570 m2 alanda Kars’ta eksikliği hissedilen temizlik ürünleri alanındaki her ihtiyaca kaliteli ve uygun fiyatlarla cevap verecek olan ELSE temizlik ürünleri fabrika satış mağazası istihdam edeceği 20 kişi ile işsiz gençler içinde bir umut kapısı olacak.

ELSE temizlik ürünlerini tamamının yerli üretim olduğu için tercih ettiklerini belirten işletme sahibi Sinan Karabağ, “Aslanbaba group şirketlerinin tamamen yerli üretimi olan 71 ülkeye ihracatı yapılan son derce kaliteli temizlik ürünleri, hasta bakım ürünleri ve çocuk bezleri gibi ürünlerinin Ağrı, Erzurum, Kars, Iğdır, Ardahan illerinin bölge bayiliğini alarak bölge halkımızın ihtiyaçlarını daha makul fiyatlarla tamamen milli üretimle karşılamak için Kars ilimizde fabrika satış mağazası açtık. Ayrıca yine Kars ilimizde bir depo açarak diğer illerimiz ve ilçelerimizin ihtiyaçlarını toptan satışlarla karşılamaktayız. Ayrıca Kars ilimizde bir depo açtık diğer illerimiz ve ilçelerimizin ihtiyaçlarını toptan satışlarla karşılamaktayız. Yatırımlarımızı diğer il ve ilçelerimize de yaparak bölgemizde ciddi bir istihdam oluşturacağız. Bütün hemşerilerimin bu konuda bize destek olacaklarından hiç kuşkum yoktur. Milli üretimimize, milli sanayimize sahip çıkmalıyız. Sanayimizin gelişmesi için üretim sektörünün ürünlerini satın almalıyız. Dışarıdan ithal edilen ürünlere daha fazla para ödemek hiç de akıllıca değildir. Neticede bizim üreticilerimizin ürettikleri ürünler de en az onlar kadar kalitelidir” diye konuştu.

Aslanbaba Group satış müdürü Ufuk Yıldız’da, “ Şirketimiz özellikle Temizlik, Kozmetik ve kişisel bakım ürünleri olmak üzere Else, Still, Dağ, Vitol, Baby Still, Still Medical, Proactive patentli markalar altında üretim yapan gelişim ve yeniliğe açık bir önceki günden daha kurumsal olmaya çalışan çağdaş, tüketici haklarına saygılı ve kaliteyi ön planda tutan çocuk bezi, hasta bezi, hijyenik kadın bağı, ıslak havla, şampuan, sıvı el sabunu ve genel temizlik ürünleri üretip pazarlayan bir şirketiz. Bulunduğu sektörde lider kuruluşlar arasında yer almayı hedeflemiş ve hedefe ulaşmak için 1995 yılından bu yana sağlıklı bir toplum ve güçlü bir ülkenin gelişmesine hizmet etmektedir” dedi.

Aslanbaba Group’un, 21 yılı aşkın üretim ve ihracat tecrübesi olan, 3 farklı sektörde 4 şirketiyle 70’den fazla ülkeye ihracat gerçekleştiren alanında dünyanın önemli şirketleri arasında olduğunu ifade eden Yıldız, şunları kaydetti:

“Grubumuz Temizlik, Kozmetik, Bebek bezi, Hasta Bezi ve Hijyenik ürünlerinin Else, Baby Still, Puffix Baby, Still Medical, ProActive markalarıyla üretim ve satışını gerçekleştirmektedir. Grubumuz piyasa aktörleri içinde daha sağlam duruş için gerekli altyapıyı sorunsuz bir şekilde AB normlarına uygun şartlarını sağlayan üretim tesislerine sahiptir. Toplam 18.0000 m2 ye ulaşan kapalı alanda üretim yapan modern tesisleri ve Aslanbaba Çocuk Bezi ve Tem. Ürn. Ltd. Şti., MARSAN Sağlık Ürünleri A.Ş., HAS Kağıt A.Ş. ve AS Kimya Kozmetik ve Temizlik Ürn. Ltd. Şti. şirketleriyle ihracat ve pazar paylarını her geçen gün arttırmaktadır. Aslanbaba Group, Gelişime ve yeniliğe açık her gün bir önceki günden daha kurumsal olmaya çalışan, çağdaş ve tüketici haklarına saygılı ve kaliteyi ön planda tutan, Sağlık Bakanlığı, ISO 9001 ve CE belgeleriyle çocuk bezi, hasta bezi, hijyenik kadın bağı, ıslak havlu, şampuan, sıvı el sabunu ve her türlü temizlik ürünleri üretimini ve satışını gerçekleştiren bir şirkettir. Grubumuz, Bulunduğu sektörde lider kuruluşlar arasında yer almayı hedef almış ve o hedefe ulaşmak için kurulduğu günden bu yana sağlıklı bir toplum ve güçlü bir ülkenin gelişmesine hizmet etmektedir. Ayrıca Grubumuz, Uluslararası 2.Kalite çocuk bezi pazarında da  önemli pazar payına sahip olup, ton bazında çocuk bezi, hasta bezi ve kadın pedi satışını dünyanın her bölgesine yapan önemli firmalardandır. Yüksek kalitede gerçekleştirdiği ürünler özellikle Avrupa, Türk Cumhuriyetleri ve Afrika’da çok ciddi şekilde talep görmekte ve markalaşmaktadır. Sektöründe uluslararası saygınlığı olan grubumuz gelen talepler neticesinde Afrika ve Türki Cumhuriyetlerde 3 adet fabrika kurup, gerekli eğitimleri çalışanlara vererek başarıyla teslimatını gerçekleştirmiştir.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.