1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Elektrik Kesintisi
Elektrik Kesintisi

Elektrik Kesintisi

Kars'ın Selim Sarıkamış, Kağızman ve Arpaçay İlçelerinde arıza, onarım, bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması çalışmaları kapsamı kısmi elektrik kesintisi yapılacak.

A+A-

Arıza, onarım, bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması için Kars İli Selim İlçesi Akçakale Köyü mevkiinde bulunan Jandarmaya ait tesisin fiziki irtibat bağlama çalışmalarından dolayı 08/10/2017 tarihi ve 10:00 - 10:30 saatleri arasında enerji kesintisi yapılacaktır. Kesintiden etkilenecek yerler; Akçakale köyü, Karakale köyü, Sarıgün köyü, Beyköy ve Başköy.

Arıza, onarım, bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması için Kars İli Sarıkamış İlçesi Balıklı Köyü mevkiinde bulunan Jandarmaya ait tesisin fiziki irtibat bağlama çalışmalarından dolayı 08/10/2017 tarihi ve 12:00 - 12:30 saatleri arasında enerji kesintisi yapılacaktır. Kesintiden etkilenecek yerler; Balıklı Köyü.

Arıza, onarım, bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması için Kars İli Kağızman İlçesi Şaban Köyü mevkiinde bulunan Jandarmaya ait tesisin fiziki irtibat bağlama çalışmalarından dolayı 08/10/2017 tarihi ve 14:00 - 14:30 saatleri arasında enerji kesintisi yapılacaktır. Kesintiden etkilenecek yerler; Şaban Köyü.

Arıza, onarım, bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması için Kars İli Arpaçay İlçesi Kardeştepe Köyü mevkiinde bulunan Jandarmaya ait tesisin fiziki irtibat bağlama çalışmalarından dolayı 08/10/2017 tarihi ve 16:00 - 16:30 saatleri arasında enerji kesintisi yapılacaktır. Kesintiden etkilenecek yerler; Burçalı köyü, Akmazdam köyü, Kardeştepe köy ve Dağköy.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.