1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Efsane Müdür Emekli Oldu
Efsane Müdür Emekli Oldu

Efsane Müdür Emekli Oldu

Kars İl Özel İdaresi Mali Hizmetler Müdürü Ferzende Yarımdağ 39 yılı aşkın kamu hizmetinden sonra geçtiğimiz günlerde emekli oldu.

A+A-

01.03.1976 yılında Türkiye Süt Entitüsü Kurumunda göreve başlayan Yarımdağ, 1985 yılında Muş Muhasebe şefliğine atanan fakat kendi şehrine hizmet aşkıyla yanan yüreği Muş’a gitmesine engel olmuş. Şehrine hizmeti şiar edinen Yarımdağ atandığı görev yerine gitmeyerek Kars İl Özel İdaresinde göreve başlamış. Burada Encümen Baş Katipliği ve Encümen Müdürlüğü görevlerini yürüten Yarımdağ, uzun yıllar İl Özel İdaresinde Kars halkına hizmet etti.

2006 yılında Mali Hizmetler Müdürlüğü görevine atanan Yarımdağ, müdürlüğü süresince dürüstlüğü ve çalışkanlığıyla dikkatleri her zaman üzerine çekmeyi başardı. 2014 yılı Aralık ayında emeklilik dilekçesi veren Yarımdağ, 2015 yılı Ocak ayında emekliye ayrıldı.

40 yıllık çalışma hayatında gerek Kars halkının gerekse amirlerinin övgüsünü mazhar olan  şehrimizi ileriye taşımayı kendisine ilke edinen Yarımdağ, çalışkanlığı ve dürüstlüğü  ile gençlere  her zaman örnek oldu.

Ferzende Yarımdağ’ın emekliliğinin kendisine hayırlı olmasını diliyor, bundan sonraki yaşamında da Kars’a hizmetlerini devam ettirmesini temenni ediyoruz.

FERZENDE YARIMDAĞ KİMDİR

01.01.1950 Tarihinde Kars İlinin Kağızman İlçesine bağlı Akyayla köyünde dünyaya gelen Yarımdağ. İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrenimini  Kars’ta tamamlamış. 1975 yılında Türkiye Süt Endüstri Kurumu Kars Süt ve Mamulleri San. Tic. Müessesesinde Muhasebe Memuru olarak işe başlamıştır. 1985 Yılında Kars İl Özel İdaresinde Encümen Baş Kâtipliği getirilen Yarımdağ, 1990 yılında Encümen Şube Müdürlüğüne yükselmiştir. 2006 yılından emekli olduğu 2015 yılına kadar Muhasebe Şube Müdürlüğü görevini yürütmüştür. Kafkas Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun olan Yarımdağ evli ve 6 çocuk babasıdır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.