1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. “Dünya yeşeriyor, hayaller gerçekleşiyor”
“Dünya yeşeriyor, hayaller gerçekleşiyor”

“Dünya yeşeriyor, hayaller gerçekleşiyor”

Sarıkamışlı minik öğrencilerden “Dünya yeşeriyor, hayaller gerçekleşiyor” projesi

A+A-

Sarıkamış Vilayetler Birliği Anaokulu öğretmen ve öğrencileri hazırladıkları “Dünya yeşeriyor, hayaller gerçekleşiyor” uluslararası projeyi Kaymakam Yusuf İzzet Karaman’a sundu. 
Kaymakam Yusuf İzzet Karaman’ı makamında ziyaret eden Okul Müdürü Mehlika Başar ile öğretmenler Esra Kavak ve Zehra Aladağ, projeyi tanıtarak Kaymakam Karaman’a proje hakkında bilgi verdiler. 
‘The Earth Is Getting Green, Dreams Are Getting True’ eTwinning plus projesi kapsamında, proje ortaklığı olan Vilayetler Birliği Anaokulu Müdürü Mehlika Başar, hayal kurmanın geleceği makro ölçülerde yaşama isteği olduğunu belirtti. 
“William Russell “Büyük işler, büyük hayaller kurma özelliği olan insanlarca başarılmıştır” der. Hayaller hayat tarlasından geçerken elimizden toprağa düşen tohumlardır. Tohum ve tarla için de çabalamanız gerekir ki hayaller gerçek olsun diyen Mehlika Başar, “Gerçekleştirilecek bu proje ile çocuklarımız hayallerini kağıda yazacak hayal sandığına atacak. 81 ilde ve uluslararası birçok ülkede binlerce fidan dikilecek. Fidan dikiminden sonra sandıklardan çıkarılan hayaller gerçekleştirilecek” dedi. 
Başar, “Hem hayaller gerçekleşecek hem de ulusal ve uluslararası düzeyde okullarımızda aynı tarihte binlerce fidan dikilecek. İlk kez uluslararası bir projede yer alıyoruz. Kaymakamımız çocukların hayallerini gerçekleştirme noktasında, fidan dikimi ve çevre bilinci oluşturma konusunda her türlü desteği vereceklerini belirttiler, kendilerine desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 
Sarıkamış Kaymakamı Yusuf izzet Karaman’da öğretmenlere teşekkür ederek, anaokulunun böyle uluslararası bir projede yer almasının çok önemli olduğunu kaydetti. 
Karaman, projenin hayata geçmesinde her türlü destek ve katkının verileceğini de sözlerine ekledi. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.