1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Dolu, Asfalt Öncesi Digor Grup Köy Yollarını İnceledi
Dolu, Asfalt Öncesi Digor Grup Köy Yollarını İnceledi

Dolu, Asfalt Öncesi Digor Grup Köy Yollarını İnceledi

Kars Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Erdinç Dolu, Digor ilçesine bağlı grup köy yolarında asfalt öncesi incelemelerde bulundu.

A+A-

Genel Sekreter Dolu, Digor Kaymakamı Mustafa Güngör ile birlikte Digor grup köy yollarında incelemeler yaparak, Yol ve Ulaşım Müdürü Osman Cengiz’den bilgiler aldı.

Digor Kırdamı ve Varlı grup köy yollarının asfalta uygunluğunu yerinde görerek inceleyen Genel Sekreter Dolu, bu yıl başladıkları sıcak asfalt programı çerçevesinde Digor grup köy yollarının da asfalt olacağını söyleyerek şunları ifade etti “Bu yıl içerisinde yapımına başlayacağımız asfalt programımız içerisinde Digor ilçemize bağlı grup köy yolları da bulunmaktadır. İki ayrı grup köy yolumuz mevcuttur. Kırdamı ve Varlı grup köy yolları. Bu yolların bakım çalışmasını ve BSK öncesi eksikliklerin giderilmesi için inceleme yapıp, sıcak asfalta uygunluğunu yerinde görerek tespitlerde bulunduk. Bir hafta içerisinde onarımı yapılan grup köy yollarımızı BSK’ya hazır hale getireceğiz.”

Genel Sekreter Erdinç Dolu’nun grup köy yolu yol incelemelerine, Digor Kaymakamı Mustafa Güngör, Yol ve Ulaşım Müdürü Osman Cengiz’de eşlik ettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.