1. HABERLER

  2. SİYASET

  3.  Dolmuşçular eylem yaptı
 Dolmuşçular eylem yaptı

 Dolmuşçular eylem yaptı

Dolmuşçular belediye binası önünde eylem yaptı

A+A-

- Kontak kapatan dolmuşçuları Başkan Karaçanta ikna etti

Kars’ta, dolmuş hatlarıyla ilgili sorun yaşayan yaklaşık 21 dolmuşçu, dolmuşlarıyla birlikte belediye binası önüne geldi. Belediye önünde kontak kapatan dolmuşçular, sorunların çözülmesini istedi.

Karadağ Caddesi’ni trafiğe kapatan dolmuşçuları bölgeye gelen polisler ikna ederek dolmuşların garaja çekilmesini sağladı.

Dolmuş hatlarıyla ilgili çeşitli sorunlar yaşadıklarını ifade eden dolmuşçular, sorunlarını Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ile paylaştı.

Makamında dolmuşçuları kabul eden Başkan Karaçanta, dolmuşçuların sorunlarını dinledi. Dolmuşçulara sorunlarını çözeceği sözünü veren Karaçanta, makamında gazetecilere açıklamada bulundu.

Karaçanta, “İki gün önce Toplu Konut İdaresi dolmuşçuları, dolmuşlarının arkasına, ‘hastaneye de yolcu taşınır’ diye bir ibare yazmışlar. Kimin yazdığını bilmiyoruz tabi bunlarda bunu resmi yoldan şikayet etme yerine kendi aralarında anlaşarak kontak kapatma kararı almışlar. Buraya geldiler, biz ilgililerle görüştük. Başkan yardımcısı arkadaşlara konun araştırılması talimatını verdim. Dolmuşçu esnafımızda bir şekilde ikna oldu gitti” dedi.

Başkan Karaçanta, dolmuşçulara sorunlarını çözeceklerini de sözlerine ekledi. Başkan Karaçanta ile görüşen dolmuşçular, daha sonra toplu halde belediye binası önünden ayrıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.