1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Doğru Yönlendirilmeli
Doğru Yönlendirilmeli

Doğru Yönlendirilmeli

Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Güvensoy : Proje Doğru Yönlendirilmeli

A+A-

            Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Güvensoy, Kars Valiliği'nin süt ürünleri sektöründe kümelenmeyi konu alan projesinin Kars için oldukça önemli bir gelişme olduğunu ifade ederek, 3 Milyon Avro’luk bu projenin çok iyi yönetilmesi gerektiğini ifade etti.

            Kars Valisi Ahmet Kara başkanlığında teknik ve bilim adamlarının içerisinde olduğu bir komisyonun projeyi yönetmesinin uygun olabileceğini belirten Güvensoy, bu projenin anlamlı ve doğru yapılanması halinde ilimize oldukça faydalı olacağı kanısındayım, dedi.

            Çeşitli basın yayın organlarında yer alan, Vali Ahmet Kara’nın Ticaret ve Sanayi Odası’na sitem ettiği yönündeki haberlerle ilgili olarak ise Başkan Ali Güvensoy şunları söyledi : “Kars Ticaret ve Sanayi Odası, Kars'ın gelişmesi ve kalkınması için daima elini taşın altına koymuştur. Bu anlamda hiç kimsenin böyle bir söz söylemeye hakkının olmadığını düşünüyorum. İran ile sınır ilişkimiz de yoktur, İran ile ticaret yapan üyemizde. Biz Kars’ın yararına olan her somut girişimin arkasındayız, her projenin takipçisiyiz.”

Önceki ve Sonraki Haberler