1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Digor'da Elektrik Kesintisi
Digor'da Elektrik Kesintisi

Digor'da Elektrik Kesintisi

​​​​​​​Kars'ın Digor İlçesi Dağpınar Köyü ve merkez Subatan Köyünde Arıza, onarım, bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması çalışması kapsamında kısmi elektrik kesintisi yapılacak.

A+A-

Arıza, onarım, bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması için Kars İli Digor İlçesi Dağpınar Köyün mevkiinde arıza, bakım, onarım çalışmalarından dolayı 02/11/2017 - 03/11/2017 tarihleri ve 08:00 - 14:00 saatleri arasında enerji kesintisi yapılacaktır.

Kesintiden etkilenecek yerler; Şirin Köy, Şatıroğlu Köy, Yemençayır Köy, Türkmeşen Köy, Yaylaçık Köy, Nebiyurdu Köy, Akyayla Köy, Akçakale Köy, Gunindi Köy, Mahirbey Köy, Saklıca Köy, Saklıca Röle, Türkcell Baz İstasyonu ve Gülheyran Köyü.

Arıza, onarım, bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması için Kars İli Merkez Subatan Köyünde yapılmakta olan  yeni tesis çalışmalarından dolayı 03/11/2017 tarihi ve 09:00 - 13:00 saatleri arasında enerji kesintisi yapılacaktır.

Kesintiden etkilenecek yerler; Subatan Köyü, Subatan Değirmen, Subatan Jandarma, Vodafone Baz İstasyonu, Turkcell Baz İstasyonu, Eşmeyazı Köyü, Hacıveli Köyü ve Bulanık Köyü.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.