1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Digor yasta
Digor yasta

Digor yasta

Kars’ın Digor İlçesi nüfusuna kayıtlı Mehmet Ali Kerimoğlu (22), üniversite eğitimi aldığı Moritanya’da serinlemek için girdiği okyanusta boğuldu.

A+A-

 Gencin cesedi 4 süren uğraşlar sonucu bulundu. Kerimoğlu’nun cenazesinin yarın Kars’ta olması bekleniyor.

Mehmet Ali Kerimoğlu, Üniversite tahsili için Moritanya’ya gitti. Renkli kişiliği ile tanınan Kerimoğlu 4 gün önce ikindi vaktinden sonra arkadaşlarıyla birlikte gezmek ve yüzmek için Atlas Okyanusu’na girdi. Bir süre sonra okyanusta kaybolan Kerimoğlu boğularak hayatını kaybetti.

Gencin cesedinin bulunması için okyanusta sürdürülen arama çalışmaları 4 gün boyunca sonuçsuz kaldı. Bunun üzerine Digor’dan 2 akrabası Moritanya’ya gitti. Bu sırada AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan da Dışişleri Bakanlığı’yla irtibata geçerek cesedin bir an önce bulunması için yardımcı olunması girişiminde bulundu. Arslan ayrıca, ceset bulunduktan sonra Kerimoğlu’nun cenazesinin Türk Hava Yolları uçağıyla önce İstanbul’a oradan da Kars’a ücretsiz getirilmesi teklifinde bulundu.

Ceset bugün bulundu ve saat 10.00’da Türk Hava Yolları uçağıyla İstanbul’a doğru yola çıktı. Türkiye-Moritanya arası 10 saat olduğu için cenazenin yarın Kars’ta olması bekleniyor.

Mehmet Ali Kerimoğlu’na Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.