1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Devlet Babadan samimi davranış
Devlet Babadan samimi davranış

Devlet Babadan samimi davranış

Ramazan ayının sona ermesi ile Kars Valisi Günay Özdemir’ in ev sahipliğinde gerçekleştirilen bayramlaşma ziyaretleri anlamlı görüntülere sahne oldu.

A+A-

Ziyaretlerinde her yaşlının elini öpen Vali Özdemir, bu hareketleriyle büyük takdir topladı.

Tarihi Kars Valilik binasında yapılan törene; Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Garnizon Komutanı Tuğgeeral Kenan Kalay, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Vali Yardımcısı Faruk Ekiz, daire amirleri, şehit ve gazi aileleri, muhtarlar, vatandaşlar ve basın mensupları katıldı.

Buradaki bayramlaşma töreninin ardından Vali Özdemir ve beraberindeki protokol Rehabilitasyon Merkezinde misafir olan hastaları ve kimsesizleri ziyaret etti.  Ziyarette öğrencilerin bayramını kutlayan Vali Özdemir, öğrencilere çeşitli hediyeler verdikten sonra bir süre sohbet edip istek ve sorunlarını dinledi. Duygulu anların yaşandığı ziyaret, rehabilitasyon merkezinde kalan kız öğrencileri verdiği mini konser ile daha da renklendi.

Vali Özdemir ve beraberindeki heyet Kazımpaşa Polis Merkezi ve Kümbetli Jandarma Karakolunu da ziyaret ederek görevleri başındaki emniyet mensupları ve askerlerle bayramlaştı. Kümbetli Köyü’nde iki şehit evini ziyaret ederek taziyede bulunmasının ardından bayram programı sona erdi.

Bu ziyaretlerden geriye ise bir şehit annesinin elini öpen Vali Özdemir’in bu samimi davranışı kaldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.