1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Demokrasi Nöbeti Tutanlara Şerbet İkramı
Demokrasi Nöbeti Tutanlara Şerbet İkramı

Demokrasi Nöbeti Tutanlara Şerbet İkramı

Susuz’da Demokrasi Nöbeti Tutanlara Şerbet İkramı

A+A-

56 Ülkede muhtaçlara yardım ulaştıran ve gönülleri birleştiren Hayrat Yardım Derneği 15 Temmuz Darbesi sonrası başlatılan demokrasi nöbetlerine katılan vatandaşlara Rehber kalemler Derneğinin desteği çeşitli ikramlarda bulunmaya devam ediyor.

Bütün Türkiye de olduğu gibi Kars ta demokrasi nöbeti tutanlara Hayrat Yardım ve Rehber Kalemler Derneğince çeşitli ikramlarda bulunuluyor.

Hayrat Yardım ve Rehber kalemler Derneğince Susuz ilçesinde demokrasi yürüyüşü yaparak karakol önünde dua ederek nöbeti devam ettiren vatandaşlara şerbet ikramında bulunuldu.

Hayrat Yardım Derneği gönüllü çalışanı ve Rehber kalemler Derneği Başkanı Muammer Kakça ve şerbet dağıtımı yapan Mustafa Uzgur Susuzda demokrasi yürüyüşü sonrası İlçe müftüsünün duası akabinde vatandaşlara şerbet dağıtımı yaptılar.

Yüzlerce katılımcıya şerbet ikramında bulunuldu. Ellerinde ki Türk bayrakları ile meydana gelen Susuz’ lu vatandaşlar Belediye Başkanı Murat URAY tarafından şerbet içmeye davet edildi.

Gece geç saatlere kadar meydanları boş bırakmayan vatandaşlarla beraber hayrat yardım ve Dernek gönüllü çalışanları da şerbet ikramı ile destek olmaya devam ettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.